درخواست مدیریت یکپارچه شهرک صنعتی پایتخت توسط استان تهران

اقتصاد ایران: پاکدشت- فرماندار پاکدشت با اشاره به ضرورت مدیریت یکپارچه شهرک صنعتی پایتخت تحت نظارت استان تهران، گفت: این اقدام می‌تواند خدمات‌رسانی به واحدهای تولیدی را بهبود بخشد.

مهدی حیدری، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اگر شهرک صنعتی پایتخت تحت مدیریت استان تهران قرار گیرد، امکان ارائه خدمات بهتر به واحدهای تولیدی فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه منابع بانکی و امکانات استان تهران توانایی پاسخگویی به نیازهای تولیدکنندگان را دارد، افزود: متأسفانه تقسیمات کشوری و تفکیک وظایف میان استان‌های تهران و سمنان، کار را دشوار کرده است.

فرماندار پاکدشت با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان این شهرک صنعتی، گفت: آن‌ها درگیر پیچیدگی‌های اداری هستند؛ بخشی از امور را در سمنان و بخشی دیگر را در تهران پیگیری می‌کنند که این پراکندگی مدیریتی، روند توسعه صنعتی را با مشکل مواجه کرده است.

حیدری با اشاره به اجرای پروژه‌های صنعتی در این منطقه، تأکید کرد: هم‌اکنون ۷۰ میلیارد تومان پروژه صنعتی در حال اجراست و مدیریت یکپارچه شهرک‌های صنعتی تحت نظارت استان تهران می‌تواند به رفع موانع موجود کمک کند.

وی ادامه داد: ما آماده‌ایم با اختیارات کامل، خدمات بهتری ارائه دهیم تا تولیدکنندگان بتوانند با خیال آسوده به فعالیت اقتصادی بپردازند.

فرماندار پاکدشت با بیان اهمیت حمایت از سرمایه‌گذاران، تصریح کرد: تولیدکنندگان فرماندهان اقتصاد کشور هستند و اگر چرخه تولید آنان با مشکل مواجه شود، اقتصاد ملی آسیب می‌بیند. باید برای این عزیزان فرش قرمز پهن کنیم، نه اینکه آنان را درگیر اختلافات استانی کنیم.

حیدری در پایان از مسئولان خواست تا با بررسی‌های فنی و تاریخی، شهرک صنعتی پایتخت را به‌صورت رسمی تحت مدیریت استان تهران قرار دهند تا امکان ساماندهی بهتر امور و رفع عقب‌ماندگی‌های گذشته فراهم شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ