برنامه‌ریزی برای کاهش خاموشی‌ها در کردستان انجام می شود

اقتصاد ایران: بیجار-معاون مشترکین شرکت‌های توزیع نیروی برق استان کردستان از ناترازی برق در کشور و ضرورت مدیریت مصرف برق در استان با انجام برنامه ریزی لازم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهندس عطاالله نوروزی ظهر یکشنبه در جلسه مدیریت بحران که با محوریت گذر از پیک مصرف برق برگزار شد، اظهار کرد: موضوع ناترازی برق در کشور کاملاً مشهود است.

وی افزود: رشد مصرف و تأسیسات صنعت برق کشور، در حالی که ۱۰۰ درصد شهرهای کشور از نعمت برق برخوردارند، بخش روستایی نیز ۹۹.۹ درصد تحت پوشش است که این میزان، بالاتر از سطح جهانی است.

نوروزی در ادامه گفت: در استان کردستان هیچ روستایی بدون برق نیست و همه روستاها از نعمت برق برخوردارند.

معاون مشترکین شرکت‌های توزیع نیروی برق استان کردستان یکی از عوامل ناترازی برق را ظرفیت نامی نیروگاه‌های کشور و میزان تولید آن‌ها دانست و افزود: خاموشی‌های گسترده می‌تواند تبعات زیادی داشته باشد، از جمله قطع برق بیمارستان‌ها و مراکز حساس، اخلال در حمل و نقل و سایر مسائل مهم.

وی بیان کرد: یکی از عواملی که منجر به خاموشی‌های هوایی می‌شود، هوشمند بودن نیروگاه‌هاست که در برخی مواقع از مدار خارج می‌شوند.

نوروزی با اشاره به افزایش مصرف برق در ایران، گفت: شدت مصرف برق در ایران ۷۵ درصد بیشتر از میزان جهانی است و سرانه مصرف هر خانواده ایرانی ۲.۵ برابر میانگین جهانی است.

معاون مشترکین شرکت‌های توزیع نیروی برق استان کردستان با تأکید بر این که با شروع فصل گرما مصرف برق افزایش می‌یابد، تصریح کرد: برای مقابله با ناترازی برق، باید چاره‌اندیشی کرد و مدیریت مصرف را ارتقا داد.

وی در خصوص وضعیت پیک بار استان کردستان گفت: پیک بار استان ۵۸۳ مگاوات است که برای این رقم باید برنامه‌ریزی دقیقی صورت گیرد تا خاموشی‌ها به حداقل برسد.

نوروزی همچنین اعلام کرد: تا کنون ۱۴ هزار کنتور هوشمند در استان نصب شده است و مشترکین پرمصرف تحت کنترل قرار خواهند گرفت.

معاون مشترکین شرکت‌های توزیع نیروی برق استان کردستان هدف از برگزاری این جلسه را برنامه‌ریزی در سطح شهرستان‌ها و استان دانست تا در صورت بروز مشکلات، خاموشی‌ها کمترین چالش را به همراه داشته باشد

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ