مشکلات حوزه اقتصادی کشور با مشارکت مردم قابل اصلاح است
اقتصاد ایران: معاون اول قوه قضاییه گفت: مشکلات حوزه اقتصادی کشور با مشارکت مردم قابل اصلاح است. نیاز داریم مشارکت مردمی در حوزه اقتصادی شکل بگیرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست هماندیشی با اساتید دانشگاه، نخبگان و صاحبنظران اقتصادی با حضور حجتالاسلام والمسلمین حمزه خلیلی؛ معاون اول قوه قضاییه، ذبیحالله خداییان؛ رئیس سازمان بازرسی کل کشور، محسن رضایی؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و تعدادی از وزرا و مسئولان اقتصادی سابق برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین خلیلی در این نشست، با اشاره به حدیثی از امام علی علیهالسلام اظهار کرد: باید از تجربه دیگران استفاده کرد تا بتوان به تصمیمات و در نهایت اقدامات موثرتری دست یافت.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری این نشست افزود: این جلسات برای استفاده از تجربیات، نظرات و مشورتهای مسئولان و چهرههای شاخص اقتصادی کشور در ادوار گذشته برگزار شد.
معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه استفاده از تجربیات و مشورتهای صاحبنظران هر حوزه، مبنای دینی عقلانی و منطقی دارد، افزود: این سیره از گذشتههای دور در کشور رواج داشته و قوه قضاییه آغاز کننده این رویه نبوده است و از سالها قبل شاهد برگزاری میزگردها و نشستهای نخبگانی در حوزههای مختلف در رسانه ملی بودیم که موجب خرسندی مردم در اجتماع نیز شده بود.
حجتالاسلام والمسلمین خلیلی با تاکید بر اینکه در سه قوه، سایر نهادها و ارگانها نیاز به همدلی و مشورت داریم، گفت: هیچگاه نباید خود را عقل کل دانسته و از مشورت و نظرات تخصصی بی نیاز بدانیم. این خطرناکترین اندیشه است که باید از آن اجتناب کرد.
وی با اشاره به اینکه منظومه فکری رئیس قوه قضاییه در حوزه قضا، اقتصاد و سایر موارد دیگر کاملاً مشخص است، گفت: تاکیدات رئیس عدلیه برای برون رفت از وضعیت فعلی اقتصادی، پیروی از منویات رهبر انقلاب و تلاش برای تحقق شعار سال، و در کنار آن مسئلهمحور عمل کردن در رفع مشکلات و چالشهای پیش رو است..
معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه نگاههای محدودیتساز در عرصه اقتصادی باید حذف شوند، بیان کرد: مشکلات حوزه اقتصادی کشور با مشارکت مردم قابل اصلاح است. نیاز داریم که مشارکت مردمی در حوزه اقتصادی شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه در جلسه امروز موضوعات مهمی مطرح شد، گفت: این جلسات ادامه خواهند داشت تا هرچه بیشتر از مشورتها، تجارب و نظریات حاضرین استفاده کنیم و بواسطه این نظرات و تاثیرشان در شرایط اقتصادی کشور بتوانیم، دامنه ضرر و زیان مردم را کاهش دهیم.
انتهای پیام/