حمایت شورای رقابت از واردات خودرو برای تعادل در بازار

اقتصاد ایران: سخنگوی شورای رقابت گفت: واردات خودرو به تعادل قیمت خودرو در داخل بسیار کمک می‌کند و از این رو موضوعی ضروری است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سپهر دادجوی توکلی قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی را برای تنظیم عرضه و تقاضا مهم دانست و گفت: واردات خودرو به تعادل قیمت خودرو در داخل بسیار کمک می‌کند و از این رو موضوعی ضروری است.

سخنگوی شورای رقابت عنوان کرد: تشخیص انحصاری بودن بازار تاکنون پابرجاست، تغییر در آن حاصل نشده و هر گونه رفتار و فعل و انفعالاتی در این بازار باید تابعی از این قانون و از این دستور العمل باشد.

دادجوی توکلی ادامه داد: این شورا در اسفند 1403 با موضوع اصلاح دستورالعمل تنظیم بازار خودروهای سواری تصویب کرد که از این پس دخالتی در قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی نخواهد داشت.

وی یادآور شد: شورای رقابت این قیمت گذاری را از دستورالعمل مصوبه 543 این شورا خارج کرد تا به تسهیل کمک کند.

سخنگوی شورای رقابت گفت: ما نیاز به تعادل در بازار خودرو داریم و با تنظیم‌گری فنی به این فرایند کمک خواهیم کرد تا خودرو از کالای مصرفی به سرمایه‌ای سوق پیدا نکرده، وارد فضای واسطه‌گری نشود.

دادجوی توکلی گفت: کلیه واردکنندگان خودرو مکلفند قبل از هر گونه تعیین و تغییر قیمت، گزارش لازم به همراه مستندات مربوطه را جهت بررسی کارشناسی به سازمان ارائه و پس از تأیید کارگروه تنظیم بازار عملیاتی خواهد شد.

وی افزود: تنظیم‌گر فنی این صنعت که وزارت صمت است باید فعالانه‌تر به این بازار کمک کند و در همکاری‌ با شورای رقابت در بحث اجرا نظر مصرف‌کننده را تامین کند.

دادجوی توکلی گفت: باید از دخالت‌های ناموثر پرهیز شود و تجربه‌هایی که این صنعت به خود دیده باید تصمیم‌گیران اجرایی از این تجارب استفاده کنند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ