افزایش کیفیت لبنیات بدون گرانی؛ راهی برای سلامت سفره‌های ایرانی

اقتصاد ایران: سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اعلام کرد یکی از مؤثرترین راهکارها برای مقابله با کاهش مصرف لبنیات در کشور، افزایش ارزش تغذیه‌ای این محصولات بدون تغییر قیمت است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر حشمت‌الله رضوی، سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با اشاره به کاهش نگران‌کننده سرانه مصرف لبنیات در ایران، بر لزوم افزایش ارزش غذایی محصولات لبنی موجود در بازار تأکید کرد.

وی گفت: «با توجه به فشارهای اقتصادی بر مردم، یکی از راه‌های مؤثر برای جبران کاهش مصرف لبنیات، غنی‌سازی این محصولات با ویتامین‌ها و ترکیبات مفیدی مانند پروبیوتیک‌هاست، بدون آنکه قیمت آن‌ها افزایش پیدا کند.»

رضوی افزود: «محصولات لبنی غنی‌شده می‌توانند نقش مؤثری در تأمین مواد مغذی مورد نیاز جامعه ایفا کنند، به‌ویژه برای گروه‌های حساس مانند کودکان، سالمندان و زنان باردار که نیاز تغذیه‌ای بالاتری دارند.»

او همچنین با اشاره به آمار مصرف لبنیات در کشور گفت: «در حال حاضر، سرانه مصرف لبنیات در ایران حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم در سال است، در حالی‌که این رقم در جهان به طور متوسط بیش از ۲۵۰ کیلوگرم است. این فاصله چشمگیر می‌تواند در بلندمدت سلامت عمومی را تحت تأثیر قرار دهد.»

به گفته وی، ترویج فرهنگ مصرف لبنیات باکیفیت و غنی‌شده و حمایت از تولیدکنندگان این نوع محصولات، از جمله اقداماتی است که می‌تواند در کنار حفظ قیمت، به بهبود سلامت جامعه کمک کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ