افزایش دما و رشد قابل توجه مصرف برق علت اجرای مدیریت بار خانگی در یزد

اقتصاد ایران: یزد - مدیر دفتر مدیریت مصرف برق استان یزد گفت: با توجه به افزایش دما و افزایش مصرف برق از امروز مدیریت بار خانگی در یزد اجرا شد.

علیرضا ابراهیمی بشکانی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد قطعی برق در بخش خانگی اظهار داشت: با توجه به افزایش دما و افزایش مصرف برق از امروز بحث مدیریت بار در بخش خانگی از ساعت ۱۰ صبح آغاز و تا ساعت ۱۸ ادامه خواهد داشت و این خاموشی‌ها در بسته‌های یک ساعته اجرا می‌شود.

وی افزود: تا زمانی که ناترازی های انرژی ادامه داشته باشد خاموشی‌ها ادامه دارد و زمان دقیق رفع آن نیز مشخص نمی‌باشد. آن چیزی که ما از مردم انتظار داریم مدیریت مصرف در بخش خانگی هست و امیدواریم همه هم استانی‌های عزیز ما را در این بحث یاری دهند.

مدیر دفتر مدیریت مصرف برق استان یزد در ادامه تصریح داشت: مردم سعی کنند در استفاده از کولرهای گازی روی دمای ۲۵ درجه سانتیگراد که دمای آسایش هست تنظیم صورت گیرد و کولرهای آبی نیز از دور کند استفاده شوند.

وی در خصوص گلایه مردم از خاموشی خارج از برنامه برق ابراز داشت: با توجه به شروع زودهنگام فصل گرما و افزایش بی‌سابقه دما و افزایش قابل توجه بار شبکه برق، متأسفانه در برخی مناطق شهر یزد، قطعی برق خارج از برنامه مدیریت بار رخ داد که در این راستا به منظور حفظ پایداری شبکه و جلوگیری از آسیب به تجهیزات و وسایل برقی مشترکین، در برخی مواقع، رله‌های فرکانسی شبکه به صورت خودکار عمل نموده که این امر منجر به قطع اضطراری برق در برخی مناطق شده است.

ابراهیمی در پایان تاکید داشت: امیدوارم با همکاری بیشتر صنایع، رعایت راهکارهای مدیریت مصرف برق توسط مردم و کاهش مصرف در ساعات اوج مصرف، می‌توان از بروز قطعی‌های احتمالی جلوگیری کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ