میانگین تولید سالانه زیتون در طارم حدود ۵۰ هزار تن است

اقتصاد ایران: زنجان- سرپرست فرمانداری طارم گفت: این منطقه با دارا بودن سهم۴۸درصدی از کل تولید زیتون کشور، بزرگ‌ترین تولیدکننده این محصول بوده و میانگین تولید سالانه زیتون در طارم حدود ۵۰ هزار تن است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حنیف شفیعی صبح شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان طارم که با حضور استاندار زنجان و جمعی از مدیران برگزار شد، بر لزوم تأمین آب پایدار برای بخش کشاورزی طارم تأکید کرد و گفت: ۴۸ درصد از زیتون کشور در شهرستان طارم تولید می‌شود.

وی ابراز کرد: این منطقه بزرگ‌ترین تولیدکننده زیتون کشور است و میانگین تولید سالانه زیتون در طارم حدود ۵۰ هزار تن بوده که در برخی سال‌ها این میزان تا ۱۰۰ هزار تن نیز می‌رسد.

سرپرست فرمانداری طارم، گفت: طرح احداث استخرهای معیشتی در روستاهای درگیر تنش آبی آغاز شده و برای موفقیت این طرح نیازمند هماهنگی میان دستگاه‌هایی مانند منابع آب، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی هستیم.

شفیعی، به مشکلات شهر آب‌بر در حوزه آب کشاورزی و شرب اشاره کرد و گفت: با بهره‌برداری مجدد از سد طبیعی جمال‌آباد، می‌توان بخشی از نیاز آبی این شهر و روستاهای اطراف را برطرف کرد.

وی تاکید کرد: با اصلاح مسیرهایی چون شیت- ولیدر، راه دسترسی به مناطق گردشگری ارتقا یافته و زمینه جذب سرمایه‌گذار و گردشگر فراهم خواهد شد.

شفیعی همچنین خواستار تخصیص زمین برای توسعه شهرک‌های صنعتی، ارتقا بیمارستان شهدای طارم از ۳۴ به ۶۴ تخت‌خوابی و احداث سالن جلسات مناسب برای شهرستان شد.

سرپرست فرمانداری طارم ابراز کرد: آبگیری سد شهریار نخستین اولویت و پیشنهاد ما برای برون‌رفت از بحران آب کشاورزی در این شهرستان است.

شفیعی گفت: این سد با ظرفیت ۷۵۰ میلیون متر مکعب ساخته شده و تنها مشکل آن، تملک بخشی از اراضی پایین‌دست است.

وی، به رهاسازی آب از سد آیدوغموش اشاره کرد و بیان داشت: از سال ۱۳۹۴ تاکنون با خرید سالانه ۲۰ میلیون متر مکعب آب از این سد، بخشی از کمبود آب باغات زیتون در فصل تابستان جبران شده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ