نیاز روزانه استان تهران به گوشت قرمز و مرغ: بیش از ۲ هزار تن

اقتصاد ایران: ملارد- مدیرکل دامپزشکی استان تهران با اشاره به نیاز روزانه گوشت قرمز و مرغ در این استان، گفت: متوسط نیاز روزانه به این محصولات در تهران بیش از ۲ هزار تن است.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود محمدیان، صبح شنبه، در نشستی با سید اصغر تقوی، فرماندار ملارد با ارائه گزارشی از اقدامات دامپزشکی در زمینه صدور مجوزها و نظارت بر دامپروری‌ها و کشتارگاه‌های استان، اظهار داشت: بخش مهمی از مأموریت‌های حاکمیتی دامپزشکی، تأمین بهداشت عمومی جامعه است.

وی افزود: مبارزه با بیماری‌های مشترک انسان و دام، حفظ سرمایه‌های دامی و طیور، توسعه صادرات محصولات دامی، اشتغال‌زایی و جذب سرمایه‌گذاری پایدار از نتایج نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی است.

مدیرکل دامپزشکی استان تهران با اشاره به آمار مصرف گوشت در تهران، تصریح کرد: متوسط نیاز روزانه استان به گوشت قرمز و مرغ بیش از ۲ هزار تن است. همچنین در سال گذشته ۲۷ هزار تن فرآورده دامی از تهران به ۲۷ کشور جهان صادر شده است.

محمدیان با تقدیر از حمایت‌های فرمانداری ملارد، خواستار توجه ویژه مسئولان شهرستانی به بهداشت عمومی و سلامت فرآورده‌های دامی شد و بر ضرورت همکاری بیشتر دستگاه‌ها با دامپزشکی تأکید کرد.

در ادامه این نشست، سید اصغر تقوی، سرپرست فرمانداری ملارد، با تقدیر از اقدامات دامپزشکی، گفت: بخش عمده غذای انسان‌ها از دام و فرآورده‌های دامی تأمین می‌شود و به همین دلیل دامپزشکی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

وی با تأکید بر لزوم تقویت بازرسی از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، اظهار داشت: با توجه به شروع فصل گرما و مشکلات تأمین انرژی، ضروری است سوخت جایگزین برای دامداری‌ها و کشتارگاه‌ها فراهم شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ