تعطیلی ۱۸ بیمارستان در غزه
اقتصاد ایران: مدیرکل وزارت بهداشت نوار غزه گفت که ۱۸ بیمارستان در این باریکه فعالیت خود را متوقف کردهاند و باقی بیمارستانها نیز با حداکثر ظرفیت فعالیت نمیکنند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، دکتر منیر البرش، مدیرکل وزارت بهداشت نوار غزه، شب گذشته (پنجشنبه) اعلام کرد که نظام سلامت در این منطقه با فروپاشی کامل مواجه است. وی گفت: تاکنون 18 بیمارستان بهطور کامل از خدمت خارج شدهاند و تنها 20 بیمارستان بهصورت جزئی فعالیت میکنند، آنهم در حالی که بیش از 52 درصد ظرفیت تختهای بستری خود را از دست دادهاند.
البرش افزود که بیش از 50 هزار زن باردار و شیرده به دلیل محدود بودن خدمات پزشکی به رسیدگی به موارد اورژانسی، از مراقبتهای درمانی محروم شدهاند. او هشدار داد که تداوم محاصره غزه و توقف کامل جریان دارو و تجهیزات پزشکی، منطقه را در آستانه یک فاجعه انسانی قرار داده است.
وی با اشاره به جنایات مستمر رژیم صهیونیستی گفت: «اشغالگران بهطور عمدی زنان و کودکان را با هدفقراردادن مستقیم چادرهای آوارگان به قتل میرسانند». به گفته البرش، شمار کودکان شهید به 17 هزار و 954 نفر و زنان شهید به 12 هزار و 365 نفر رسیده است.
او همچنین اظهار داشت که بیش از 22 هزار بیمار نیاز مبرم به درمان در خارج از غزه دارند که 13 هزار نفر از آنها در وضعیت اضطراری قرار دارند. در همین حال، دستکم 60 هزار کودک دچار سوءتغذیه شدید هستند.
به گفته مدیرکل وزارت بهداشت، رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از 1400 نفر از نیروهای کادر درمان را به شهادت رسانده و حدود 360 تن دیگر را بازداشت کرده است که دکتر حسام ابوصفیة نیز در میان آنهاست.
از سوی دیگر آژانس امداد و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) نیز اعلام کرد که بیش از 50 روز است هیچگونه کمک انسانی یا تجهیزات امدادی وارد نوار غزه نشده است.
آنروا هشدار داد که ذخایر حیاتی با سرعت در حال پایان یافتن است و ذخیره آرد این نهاد بهطور کامل به پایان رسیده است. این در حالی است که گرسنگی بهشدت در سراسر غزه گسترش یافته و حدود 3 هزار کامیون حامل کمکهای حیاتی در انتظار اجازه ورود هستند.
آنروا پیشبینی کرده است که دو سوم ذخایر دارویی حیاتی طی کمتر از دو ماه آینده تمام خواهد شد، در حالیکه بسیاری از این داروها هماکنون نیز به پایان رسیدهاند.
انتهای پیام/