رویترز: ترامپ آماده ارائه بسته تسلیحاتی ۱۰۰ میلیارد دلاری به عربستان

اقتصاد ایران: رئیس جمهور آمریکا در نظر دارد در سفر به عربستان، به این کشور پیشنهاد فروش گسترده تسلیحات را بدهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حالی قرار است به عربستان سعودی، امارات متحده عربی، و قطر سفر کند که این مسئله در راستای بازاریابی برای شرکت های بزرگ تسلیحاتی آمریکاست.

بر این اساس، شش منبع آگاه به رویترز اعلام کردند آمریکا آماده است بسته‌ای تسلیحاتی به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار به عربستان سعودی پیشنهاد دهد. به گفته این منابع، این پیشنهاد قرار است همزمان با سفر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به عربستان در ماه مه ارائه شود.

این بسته پیشنهادی پس از آن مطرح می‌شود که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، نتوانست توافق دفاعی جامع با ریاض را نهایی کند؛ توافقی که بخشی از یک طرح گسترده‌تر برای عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل بود.

در پیشنهاد بایدن، عربستان در ازای توقف خرید تسلیحات از چین و محدود کردن سرمایه‌گذاری‌های پکن در این کشور، دسترسی به تسلیحات پیشرفته آمریکایی را دریافت می‌کرد. مشخص نیست که آیا پیشنهاد جدید دولت ترامپ نیز شامل چنین شروطی می‌شود یا نه.

کاخ سفید، پنتاگون و دفتر ارتباطات دولت عربستان هنوز به درخواست‌ها برای اظهار نظر در این باره پاسخ نداده‌اند. ترامپ در دوره اول ریاست‌جمهوری‌اش، فروش تسلیحات به عربستان را به‌عنوان اقدامی سودمند برای اشتغال در آمریکا معرفی کرده بود.

دو منبع آگاه به رویترز اعلام کردند شرکت لاکهید مارتین ممکن است سیستم‌های تسلیحاتی پیشرفته‌ای از جمله هواپیماهای ترابری C-۱۳۰ را در اختیار عربستان قرار دهد. یکی از این منابع افزود این شرکت همچنین موشک‌ها و رادارهایی را نیز به ریاض ارائه خواهد کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ