برخی کشورهای دیکتاتور سعی در تحمیل ایده‌هایشان به سایر کشورها دارند

اقتصاد ایران: رئیس قوه قضائیه گفت: کشورهایی که می‌خواهند صلح و امنیت در کل جهان برقرار شود، باید همکاری‌های میان خود را افزایش دهند و با همفکری یکدیگر، جلوی تحمیل اراده کشورهای قلدر را بگیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر،، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، طی مصاحبه‌ای به تشریح دستاوردهای حضور هیئت عالی قضائی جمهوری اسلامی ایران در بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضائی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای پرداخت.

رئیس قوه قضائیه طی سخنانی اظهار کرد: امروزه با توجه به تحولات و پیشرفت‌های پرشتاب فناوری‌های نوین، ارتباطات وسیع ایجادشده میان کشورهای جهان و همچنین یکجانبه‌گرایی برخی کشورهای دیکتاتور و قلدر که سعی در تحمیل اراده و ایده‌هایشان به سایر کشورها دارند، شرایط ایجاب می‌کند که کشورهای همسو و مشترک‌المنافع که قائل به چندجانبه‌گرایی هستند، بیش از پیش ارتباطات، مناسبات، تعاملات و همکاری‌های خود را توسعه دهند و تعمیق ببخشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: کشورهایی که می‌خواهند عدالت، صلح و امنیت پایدار در کل جهان برقرار شود، باید تا حد ممکن، ارتباطات و همکاری‌های میان خود را افزایش دهند و با همفکری یکدیگر، جلوی تحمیل اراده کشورهای قلدر را بگیرند.

رئیس دستگاه قضائی جمهوری اسلامی ایران در ادامه گفت: بدیهی است به هر میزان که ارتباطات کشورها در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، امنیتی و … وثیق‌تر باشد، به همان اندازه باید میزان همکاری‌ها و تعاملات قضائی نیز توسعه و تعمیق پیدا کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه سازمان همکاری شانگهای از جمله سازمان‌های بین‌المللی است که دارای ظرفیت بسیار بالایی از لحاظ جغرافیایی و جمعیتی می‌باشد، گفت: در جریان بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضائی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، پیرامون مسائل مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی مربوط به دستگاه‌های قضائی کشورهای عضو سازمان، مباحثی مطرح شد و گفتگوهایی صورت گرفت؛ در این اجلاس ضمن اشاره به برخی خلأهای قانونی در حوزه مسائل حقوقی و قضائی، پیشنهاداتی در راستای انتفاع بیشتر کشورهای عضو سازمان مطرح گردید؛ همچنین، فرصت‌ها و آسیب‌های حوزه هوش مصنوعی نیز در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و نقطه نظرات اعضا در این زمینه ارائه شد.

رئیس قوه قضائیه عنوان کرد: همکاران ما نیز در حاشیه برگزاری اجلاس، در چند نشست کمیته‌های تخصصی شرکت کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: در جریان این اجلاس، مقرر گردید که بیست و یکمین نشست رؤسای نظام‌های قضائی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، سال آینده در ایران برگزار شود.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به استقبال مقامات عالی قضائی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای از برگزاری اجلاس سال آینده در ایران، گفت: مقرر شد در راستای استفاده بهینه از نشست سال آینده، میزبان از اکنون به احصاء چالش‌های موجود و جمع‌آوری و بررسی پیشنهادات و راهکارهای رفع این چالش‌ها بپردازد تا کشورهای عضو، با آمادگی بیشتر و با نگاه به رفع مسائل و مشکلات اولویت‌دار در این نشست حاضر شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه، با اشاره به دیدارهای خود با رئیس دیوان عالی و همچنین عضو عالیرتبه کمیته مرکزی و رئیس کمیسیون سیاسی و حقوقی حزب حاکم چین، اظهار کرد: در جریان این جلسات، گفتگوهای خوب و مفیدی در خصوص مسائل قضائی، اطلاعاتی و امنیتی صورت گرفت.

رئیس قوه قضائیه گفت: در حاشیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضائی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، با عالی‌ترین مقامات قضائی ۷ کشور دیدارهای دوجانبه‌ای را برگزار کردیم؛ در جریان این دیدارهای دوجانبه، گفتگوهای مفیدی در رابطه با موضوعات مختلف حقوقی و قضائی به خصوص چالش‌ها، مشکلات و خلأهای قانونی مرتبط با حوزه فناوری‌های نوین، فضای مجازی و هوش مصنوعی صورت گرفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پایان عنوان کرد: امیدواریم نتیجه سفر و حضور ما در بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضائی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، تأمین هرچه بیشتر منافع و مصالح ایران اسلامی و سایر کشورهای همسو با ما باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ