انتقاد وزرای خارجه اروپایی از کارشکنی اسرائیل در کمک به غزه
اقتصاد ایران: وزرای خارجه آلمان، فرانسه و انگلیس در بیانیه مشترکی ضمن درخواست از رژیم صهیونیستی برای رفع تحریم ارسال کمکها به نوار غزه از طرح این رژیم برای حضور نظامی احتمالی دائمی در این منطقه به شدت انتقاد کردند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان تی وی، اقدامات رژیم صهیونیستی در نوار غزه با انتقادهای شدیدی مواجه شده است. به گفته سازمان ملل، امتناع از ارائه کمک به این منطقه به طور قابل توجهی بحران انسانی را تشدید کرده و شرایط فاجعه باری را در نوار غزه به وجود آورده است.
در این شرایط وزرای خارجه آلمان، فرانسه و بریتانیا در بیانیهای مشترک از رژیم صهیونیستی خواستند به محاصره برای ارسال کمکها به نوار غزه پایان دهد و از اعلامیههای این رژیم برای حضور نظامی احتمالی دائمی در نوار غزه به شدت انتقاد کردند. در این بیانیه آمده است: تصمیم اسرائیل برای جلوگیری از دسترسی کمکها به غزه غیرقابل قبول است.
دیپلماتهای ارشد اروپایی همچنین برنامههای رژیم صهیونیستی برای باقی ماندن در نوار غزه پس از پایان جنگ و همچنین اظهارات اخیر وزیر جنگ این رژیم در این باره را غیرقابل قبول توصیف کردند.
این مقام صهیونیستی جلوگیری از ارسال کمک ها به این منطقه را وسیلهای برای فشار علیه جنبش مقاومت فلسطینی حماس که بر نوار غزه حکومت میکند، توصیف کرده است.
وزرای خارجه اروپایی برنامه های ماندن در نوار غزه و اظهارات این مقام اسرائیلی را برای چشم انداز صلح مضر توصیف کردند. وزیران امور خارجه اروپایی در ادامه تصریح کردند: هیچ گاه نباید از کمکهای بشردوستانه به عنوان ابزار سیاسی استفاده شود و قلمرو فلسطین نباید کاهش یابد یا دستخوش تغییرات جمعیتی شود.
وزرای خارجه اروپایی همچنین از حملات اخیر ارتش رژیم صهیونیستی به کارکنان کمکهای بشردوستانه، زیرساختها، ساختمانها و تأسیسات بهداشتی به شدت انتقاد کردند و اعلام کردند: اسرائیل باید برای حفاظت از جمعیت غیرنظامی، زیرساختها و کارکنان کمکهای بشردوستانه بیشتر تلاش کند.
به گفته سازمان ملل، نوار غزه بدترین بحران انسانی خود را از زمان آغاز جنگ در بیش از یک سال و نیم پیش تجربه میکند. اسرائیل از طریق حملات نظامی جدید از کمک به مردم غیرنظامی در این منطقه جلوگیری میکند. کمک های بشردوستانه بیش از 50 روز است که مسدود شده است.
بر اساس گزارش جدید دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) در مورد وضعیت نوار غزه، همچنین حملات مرگبار به امدادگران و محدودیتهای گسترده برای رفت و آمد در این نوار ساحلی وجود دارد.
سازمان امدادرسانی آکسفام گزارش داده که به ندرت آب آشامیدنی تمیزی در این منطقه باقی مانده است، زیرا تاسیسات بمباران شدهاند یا دیگر کار نمیکنند. این سازمان اعلام کرده که ژنراتورهای اضطراری به دلیل کمبود منابع سوخت به ندرت مورد استفاده قرار میگیرند. بر این اساس قیمتهای معدود مواد غذایی موجود افزایش یافته است و بسیاری از مردم در معرض خطر گرسنگی شدید قرار دارند.
کلمنس لاگواردات، هماهنگکننده کمکهای بشردوستانه آکسفام در غزه، در این باره گفته است: تصور اینکه وضعیت در نوار غزه چقدر وخیم است، سخت است. کارکنان و شرکای ما هر روز شاهد صحنههایی از ناامیدی هستند. مردم در وحشت و ترس از دست دادن جان خود زندگی میکنند.
انتهای پیام/