سالانه بیش از ۱۷۰۰۰ تُن گوشت قرمز تولید در یزد میشود
اقتصاد ایران: یزد - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از تولید سالانه بیش از از ۱۷۰۰۰ تُن گوشت قرمز در استان یزد خبر داد.
مهدی غیب اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به دامداران یزدی در زمینه پرورش دام و تولید گوشت قرمز سابقه طولانی دارند، اظهار داشت: از مجموع ۳۰۰۰ واحد دامپروری استان یزد اعم از سبک و سنگین و صنعتی و سنتی سالانه بیش از ۱۷۰۰۰ تُن گوشت قرمز و ۲۲۰ هزار تُن شیر تولید میشود.
وی افزود: از این میزان گوشت قرمز ۱۱ هزار تُن گوشت گاو و گوساله و ۶ هزار تُن به گوشت گوسفند اختصاص دارد که با توجه به ذائقه مردم یزد و تمایل بیشتر به استفاده از گوشت گوسفند سالانه ۳۵۰۰ تُن کسری در این بخش داریم که برای جبران این میزان از استانهای همجوار کمک میگیریم و البته در مقابل گوشت گاو و گوساله مازاد تولید نیز به استانهای دیگر صادر میشود.
به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از تعداد ۷۰۰ واحد مرغداری استان اعم از گوشتی و تخم گذار سالانه بیش از ۷۰ هزار تُن گوشت مرغ و ۴۳ هزار تُن تخم مرغ تولید میشود.
وی تاکید کرد: استان یزد در ذخیره سازی گوشت گوساله در کشور پیشگام است به گونهای که به طور معمول قالب اوقات بیش از ۵ هزار گوساله نر پروار در دامداریهای استان موجود داریم.
غیب الهی بیان داشت: سرانه مصرف گوشت قرمز در استان سالانه یازده کیلوگرم و سرانه مصرف گوشت مرغ سالانه ۳۵ کیلوگرم میباشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: عمده نهادههای دامی مورد نیاز واحدهای دامی استان اعم از علوفهای و غلات از دیگر استانها و بعضاً از خارج از کشور به استان وارد میشود که ماحصل واردات این نهادهها معادل واردات حدود یک و نیم میلیون متر مکعب آب مجازی است.