سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی تسهیل‌گری می‌کند

اقتصاد ایران: رئیس گروه‌های مطالعاتی رگولاتوری گفت:سازمان تنظیم مقررات با توجه به نقشی که در تنظیم‌گری و کمک به تسهیل ورود فناوری‌های جدید به کشور دارد، این سیاست را پیاده سازی کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، کسری جمشید نژاد رئیس گروه‌های مطالعاتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در نشست خبری رویداد نقش تنظیم‌گری در توسعه اقتصاد دیجیتال که امروز صبح در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد با اشاره به نقش تنظیم‌گری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: همانطور که می‌دانید در دوره انقلاب صنعتی چهارم قرار گرفته‌ایم و مطالب مهمی پا به عرصه گذاشته‌اند که از جمله آنها فناوری‌های تحول آفرین است، سازمان تنظیم مقررات با توجه به نقشی که در تنظیم‌گری و کمک به تسهیل ورود فناوری‌های جدید از باب حضور در کشور ایجاد می‌کند این سیاست را پیاده سازی کرده و با همکاری پژوهشگاه ارتباطات در حرکت به سمت نسل پنجم با رگولاتوری های مختلف نشست‌های مختلف برگزار کردیم.

وی افزود: فناوری‌های تحول آفرین انواع مختلفی دارند که با توجه به سیاست‌هایی که برنامه توسعه هفتم به عهده وزارت ارتباطات گذاشته است، هوشمند سازی نقش مؤثری ایفا می‌کند و ما نقشه راه مناسب برای این مسیر را توانستیم تدوین کنیم.

جمشیدنژاد ادامه داد: نشست‌های مختلف با اپراتورها و صنایع برگزار کردیم، نیازها را شنیدیم. سازمان تنظیم مقررات وظیفه خودش می‌داند در زمینه فناوری‌های نوین مخصوصاً هوش مصنوعی ایفای نقش و تسهیلگری کند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در بحث هوشمندسازی گام‌هایی برداشته شده است تصریح کرد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در این رویداد نقش تسهیلگری، حمایت از صنایع و ایجاد فضای رقابتی برای شرکت‌های کوچک و استارت آپی دارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ