شورای اطلاع رسانی آب و انرژی در یزد تشکیل شد

اقتصاد ایران: یزد - مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد گفت: شورای اطلاع رسانی آب و انرژی با هدف آموزش و اطلاع رسانی در خصوص نحوه مصرف بهینه و تمهیدات لازم در مواقع کمبود آب و صرفه جویی تشکیل شد.

احسان بالاکتفی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اقدامات این اداره کل در بحث تعرض به خط لوله آب انتقالی استان گفت: پیش از این تعرض نیز کارگروه سازگاری با کم آبی در اداره کل مدیریت بحران استان تشکیل شده بود که به صورت هفتگی و با حضور نماینده ۲۱ دستگاه متولی و نظارتی به فعالیت می‌پرداخت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد تاکید کرد: بعد از تعرض به خط انتقالی آب استان شورای اطلاع رسانی آب و انرژی با هدف آموزش و اطلاع رسانی در خصوص نحوه مصرف بهینه، استفاده از وسایل کاهنده مصرف و تمهیدات لازم در مواقع کمبود آب و صرفه جویی تشکیل شد.

وی با اشاره به اهمیت موضوع اطلاع رسانی و تبیین در این حوزه گفت: با توجه به اینکه بارش‌های کمی در استان داشتیم و نیز نظر به منابع آبی محدود قرارگاه رسانه‌ای آب در صدا و سیما با حضور دستگاه‌های مرتبط تشکیل شد تا با ترویج صرفه جویی در مصرف آب، آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به مردم و برنامه ریزی صحیح در مصرف بتوانیم تابستان امسال را بدون چالش پشت سر بگذاریم.

این مقام مسئول در پاسخ به سوالی در خصوص گستردگی معضل فرونشست در استان یزد گفت: این موضوع اختصاص به استان یزد ندارد و بیش از ۳۰۰ دشت از مجموع ۶۲۰ دشت کشور دچار معضل فرونشت و فروچاله هستند.

وی ادامه داد: همانطور که می‌دانید عامل اصلی ایجاد فرونشست برداشت بی رویه از منابع آب زیرزمینی است. در استان یزد نیز به جز سه دشتی که منابع آبی غیرقابل استفاده دارند ما بقی دشت‌ها با این معضل دست به گریبان هستند.

بالاکتفی در پایان عنوان کرد: از آنجا که بیشترین برداشت از منابع آب زیرزمینی جهت مصارف کشاورزی است مقرر گردید با هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی میزان برداشت جهت مصارف کشاورزی با نصب کنتور هوشمند کنترل شود. البته برنامه‌های متنوع و گسترده دیگر نظیر تغییر الگوی کشت، نوع کشت و فصول کشت نیز باید دنبال شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ