طالبان: خشونت علیه پناهجویان در پاکستان سبب نفرت می‌شود

اقتصاد ایران: وزیر امور مهاجرین حکومت طالبان در نشستی با هیئت معاونت سازمان ملل تاکید کرد که خشونت‌های اعمال شده علیه پناهجویان افغان در پاکستان، نه تنها مشکلات انسانی ایجاد کرده، بلکه موجب افزایش نفرت و تنش بین دو ملت شده است.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، نشست فنی وزارت امور مهاجرین حکومت طالبان و هیئت معاونت سازمان ملل در کابل با حضور نمایندگان نهادهای بین‌المللی و افغان در زمینه مشکلات پناهجویان و آوارگان داخلی برگزار شد.

مولوی «عبدالکبیر» وزیر مهاجرین حکومت طالبان در این نشست به‌طور ویژه به مشکلات پناهجویان افغان در پاکستان اشاره کرد و خشونت‌های اعمال شده علیه آنها را به شدت محکوم کرد.

وی اظهار داشت که این اقدامات، نه تنها مشکلات انسانی ایجاد کرده، بلکه باعث بروز نفرت و تنش میان مردم افغانستان و پاکستان شده است.

وزیر مهاجرین طالبان از جامعه بین‌المللی خواست تا برای حل مشکلات پناهجویان و آوارگان داخلی افغانستان، کمک‌های خود را متمرکز کنند. وی تاکید کرد که میلیون‌ها افغان در نتیجه جنگ‌های طولانی‌مدت و بحران‌های انسانی، خانه‌های خود را ترک کرده و در وضعیت دشواری قرار دارند.

مولوی عبدالکبیر همچنین با اشاره به بیکاری و فقر گسترده در افغانستان، این مسائل را میراثی از دوران پیشین حکومت‌ها دانست و خواستار همکاری‌های بین‌المللی برای حل این مشکلات شد. وی خواستار حمایت از برنامه‌های ادغام پناهجویان در جامعه و بازسازی پناهگاه‌های آنها گردید.

در این نشست همچنین، «اندریکا راتواته» معاون هیئت معاونت سازمان ملل در افغانستان گفت که 183 میلیون دلار توسط سازمان ملل و سایر نهادهای بین‌المللی در راستای کمک‌های بشردوستانه به پناهجویان افغان در سال گذشته اختصاص یافته است.

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ