اولین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی برگزار شد

اقتصاد ایران: نخستین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی به ریاست سرپرست معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال ۱۴۰۴، روز یکشنبه ۳۱ فروردین به ریاست سید رسول مهاجر، سرپرست معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای عضو ستاد در محل این وزارت امور خارجه برگزار شد. این نشست با محوریت شعار سال ۱۴۰۴، «سرمایه‌گذاری برای تولید» که از سوی مقام معظم رهبری اعلام شده است، برگزار شد. سید رسول مهاجر سرپرست معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه ضمن تبیین جنبه‌های مختلف این شعار، نقش دیپلماسی اقتصادی در جذب سرمایه را تشریح کرد.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری نیز با ارائه گزارش ظرفیت‌های موجود، راهبردهای اجرایی برای جلب سرمایه‌های داخلی و خارجی را برای اعضا ستاد تبیین کرد.

جذب سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور نیز از دیگر محورهای کلیدی مورد بررسی بود و اعضا بر ضرورت ایجاد مشوق‌ها و تسهیلات برای مشارکت این گروه در پروژه‌های تولیدی و بهره‌گیری از توان علمی و فنی آنها تأکید کردند.

بخش دیگر این جلسه به بحث و بررسی برنامه‌ریزی جهت بهره‌برداری حداکثری از رویداد ایران اکسپو ۲۰۲۵ و سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا اختصاص یافت و ضمن اشاره به اقدامات و آمادگی‌های صورت گرفته در جهت برگزاری این دو رویداد، بر بهره‌گیری از این رویدادها به عنوان یک فرصت طلایی برای توسعه روابط اقتصادی، به ویژه با کشورهای آفریقایی تاکید شد.

بنا بر گزارشات ارائه شده در این نشست، برگزاری اکسپو ۲۰۲۵ و همایش ایران و آفریقا با استقبال خوب مقامات و تجار خارجی قرار گرفته است. ایران اکسپو ۲۰۲۵ از ٨ الی ١٢ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در تهران برگزار خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ