تأکید کابل و تهران بر گسترش همکاری‌ها در بخش کشاورزی

اقتصاد ایران: معاون وزیر کشاورزی حکومت طالبان و سفیر ایران در کابل طی دیداری بر گسترش همکاری‌های دو جانبه به‌ویژه در زمینه کشاورزی و دامداری و راه‌های توسعه روابط اقتصادی و تجاری دو کشور گفتگو کردند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «صدراعظم عثمانی»، معاون وزارت کشاورزی حکومت طالبان و علیرضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل بر گسترش همکاری‌ دو جانبه در زمینه‌ کشاورزی، دامداری، تبادل فناوری، صادرات و سرمایه‌گذاری تأکید کردند و راه‌های ارتقاء روابط اقتصادی و تجاری میان دو کشور همسایه را مورد ارزیابی قرار دادند.

سفیر ایران با اشاره به ضرورت واردات گوشت و محصولات زراعی، خاطرنشان کرد: ما حتی از کشورهای دوردست گوشت وارد می‌کنیم، اما اولویت‌مان برای تامین این اقلام واردات از کشور دوست و همسایه، افغانستان است.

بیکدلی همچنین از آمادگی ایران برای تشکیل کمیسیون‌های مشترک همکاری، مشارکت با افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی ایران‌ در 2025، تقویت همکاری‌های تخصصی در زمینه‌ تکنیک‌های نسل‌گیری از دام، احداث کشتارگاه‌های ذبح شرعی، ایجاد مراکز قرنطینه، توسعه صادرات و واردات، جذب سرمایه‌گذاری و استفاده از فناوری‌های نوین آبیاری خبر داد.

«رحمت‌الله فیضان» معاون نمایندگی وزارت خارجه طالبان پیش از این طی یادداشتی اظهار داشت روابط ایران و افغانستان در سال‌های اخیر، به‌ویژه پس از تحولات سیاسی اخیر در افغانستان، شاهد رشد و گسترشی بی‌سابقه بوده است. این تحولات، عمدتاً در سایه ایجاد ثبات و امنیت نسبی در افغانستان به وقوع پیوسته‌اند و به نوبه خود، بستری مناسب برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان دو کشور همسایه فراهم کرده‌اند.

به گفته فیضان، یکی از مهم‌ترین اقدامات در این راستا، سفرهای مکرر مقامات بلندپایه ایرانی به کابل و هرات بوده است.

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ