جبلی: عدالت و هویت محوری دو شعار اصلی سند تحول صدا وسیما است

اقتصاد ایران: رئیس سازمان صدا و سیما گفت: شعار اصلی سند تحول سازمان صدا و سیما که در دوره مدیریت جدید مورد تاکید و تمجید حضرت آقا قرار گرفته عدالت و هویت محوری است.

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما در نوبت بعد از ظهر دومین نشست سراسری استانداران در سال ۱۴۰۴ در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور گفت: از استانداران برای عدل و جدیت قابل توجه‌شان در همکاری با رسانه ملی تشکر می‌کنم که توانستیم همگام با آنها در خدمت توسعه و پیشرفت کشور باشیم.

وی ادامه داد: در رابطه با سند تحول رسانه ملی به عنوان یک سند بالادستی بارها اشاره شده است و فقط یادآوری می‌کنم که شعار اصلی سند تحول سازمان صدا و سیما که در دوره مدیریت جدید مورد تاکید و تمجید حضرت آقا قرار گرفته است و آن را به عنوان تکلیفی برای ما دانستند، عدالت و هویت محوری دو شعار اصلی این سند تحول است.

رئیس سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: تلاش کردیم دو شعار و دو سرفصل اساسی عدالت و هویت محوری را در رسانه ملی مورد توجه داشته باشیم. ملت بزرگ ایران در جای جای جغرافیای پهناور ایران اسلامی قرار دارد و نقشه رنگارنگ تمدن ایران شامل اقوام و فرهنگ‌ها هست که توجهت به این تمدن به منزله توجه به هویت ایرانی است.

جبلی به راهپیمایی مردم در استان‌ها و روستاها مختلف در بهمن ۱۳۵۷ اشاره کرد و یادآور شد: اولین بار که این گزارش از سراسر ایران در اخبار ۱۴ شبکه یک سیما پخش شد توانستیم زیست مردم کشورمان را در قاب رسانه ملی نشان دهیم و بعد از آن سعی کردیم همواره جای جای ایران را معرض دید مردم عزیز در سراسر کشور قرار دهیم و به تنوع فرهنگی مردم احترام بگذاریم و عدالت رسانه‌ای را محقق کنیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ