تخریب «شاهوار» نابودی کشاورزی و مهاجرت اجباری را به دنبال خواهد داشت

اقتصاد ایران: شاهرود- دبیر خانه کشاورزی استان سمنان بحران بی‌آبی استان را تنها نتیجهٔ قطعی دست‌اندازی به ذخایر آبی دانست و گفت: تخریب کوهستان«شاهوار» نابودی کشاورزی و مهاجرت اجباری را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین خنکال پیش از ظهر دوشنبه در دیدار معاون سازمان حفاظت محیط زیست با نمایندگان سمن‌ها و فعالان محیط زیست شاهرود در سالن هلال احمر شاهرود، مسئله آب را جدی ترین بحران شهرستان‌های شاهرود و میامی دانست و ابراز کرد: بحران آب در شرق استان سمنان بسیار جدی است و کشاورزان به صورت ملموس کمبود آن را درک کرده‌اند.

وی حفر چاه را در شرایط را کاری عبث دانست و افزود: نام شاهرود با شاهوار عجین شده و تخریب محیط زیست را نمی‌توان توسعه دانست.

«شاهوار» مهم‌ترین کانون آب‌ساز دشت‌های بسطام و شاهرود

دبیرخانه کشاورزی استان سمنان ادامه داد: شاهوار تأمین کننده آب و مهم‌ترین کانون آب‌ساز دشت‌های بسطام و شاهرود است که نباید تعدی نسبت به این سرمایه صورت گیرد.

خنکال معدن کاری به بهانه اشتغال زایی را مردود دانست و اظهار داشت: حیات شهرستان شاهرود در گرو حفظ شاهوار است و هیچ بهانه‌ای برای دست درازی به آن پذیرفته نیست.

وی جانمایی شهرک ۴۰۷ هکتاری در قطار زرشک و نگارمن در دامنه‌های شاهوار را اشتباه بزرگی دانست که سبب افت کیفیت و کمیت آب سالم در پایین دست و شهرهای بسطام و شاهرود خواهد شد.

بحران «بی‌آبی» تنها نتیجهٔ قطعی دست‌اندازی به شاهوار

دبیرخانه کشاورزی استان سمنان با صدور هشداری جدی درباره بحران آب در منطقه تأکید کرد: حیات اقتصادی و اجتماعی شهرهای شاهرود و بسطام به منابع آبی کوهستان شاهوار وابسته است و هرگونه بهره برداری غیراصولی، این خطه را به سوی بیابان‌زایی و نابودی کشاورزی سوق خواهد داد.

با بیان اینکه بحران بی‌آبی، تنها نتیجهٔ قطعی دست‌اندازی به ذخایر آبی منطقه است، خواستار تدوین برنامهٔ مدیریت پایدار آب با مشارکت جوامع محلی و نهادهای مسئول شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ