روایت پزشکان ترکیه‌ای از فاجعه بهداشتی در غزه

اقتصاد ایران: تعدادی از پزشکان ترکیه‌ای که برای ارائه خدمات به غزه سفر کرده بودند، مشاهدات خود از اوضاع بغرنج پزشکی و بهداشتی در غزه را روایت کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، پزشکان ترکیه‌ای که در قالب گروه‌های داوطلب برای درمان مجروحان فلسطینی به غزه رفته بودند، تجربیات خود را از وضعیت وخیم سیستم بهداشتی این منطقه تشریح کردند. آن‌ها گفتند که به دلیل حملات مداوم صهیونیست‌ها به تأسیسات بهداشتی، سیستم بهداشتی غزه تقریباً ناتوان از ارائه خدمات شده است.

«یاووز ده ده»، رئیس انجمن پزشکان بین‌المللی «AID» در نشستی خبری در استانبول اعلام کرد که بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت، حداقل ۵۱۶ حمله ارتش رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی در غزه صورت گرفته است. وی افزود که این حملات به‌طور عمدی و سیستماتیک بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها را هدف قرار داده‌اند.

«ده ده» با اشاره به اینکه از ۳۶ بیمارستان موجود در غزه، ۳۰ بیمارستان به‌طور کامل بر اثر این حملات از کار افتاده‌اند، تأکید کرد که اسرائیل غزه را به منطقه‌ای غیرقابل سکونت تبدیل کرده است و این حملات زیرساخت‌ها و منابع ضروری زندگی را هدف قرار داده‌اند.

پروفسور ابراهیم اویگون، که به مدت دو ماه و پنج روز در غزه بود، نیز گفت که سیستم بهداشتی غزه تقریباً قادر به ارائه خدمات نیست و بسیاری از بیمارستان‌ها، به‌ویژه در شمال غزه، به‌طور عمدی و سیستماتیک تخریب شده‌اند.

همچنین «ییلماز مرت صوی» پزشک جراح از تمامی کارکنان حوزه بهداشت و درمان در سراسر جهان خواست تا به غزه سفر کنند و از وضعیت انسانی فاجعه‌بار آنجا مطلع شوند.

او افزود: ما در منطقه‌ای کار کردیم که می‌توانم آن را به عنوان مرکز نسل‌کشی گسترده توصیف کنم و در حین کار احساس شرمندگی از انسان بودن خود را تجربه کردم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ