دارو گران، بیمه بی‌اثر؛ مردم زیر بار هزینه‌ها خم شدند

اقتصاد ایران: عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران با اشاره به افزایش افسارگسیخته قیمت دارو، ناکارآمدی بیمه‌های پایه را یکی از دلایل اصلی فشار اقتصادی بر بیماران دانست و از مسئولان خواست برای نجات صنعت دارو و کاهش هزینه‌های مردم، فکری اساسی کنند.

به گزارش لامت نیوز به نقل از مهر،هادی احمدی، عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران از اوضاع نگران‌کننده صنعت دارو و بی‌تأثیری بیمه‌ها در کاهش فشار اقتصادی بر بیماران سخن گفت. او معتقد است ادامه سرکوب قیمت‌ها بدون اصلاح واقعی آن، زنگ خطری جدی برای تولید و تأمین دارو در کشور است.

وی با اشاره به مثال‌هایی ملموس گفت: «قیمت پوکه آمپول دگزامتازون حدود ۴۵۰۰ تومان است، اما قیمت‌گذاری نهایی برای کل دارو حدود ۵ تا ۶ هزار تومان بوده که کاملاً غیرمنطقی است. در چنین شرایطی تولید داخلی به صرفه نیست و چاره‌ای جز واردات فوریتی نداریم؛ دارویی که در این صورت تا ۲۹۰ هزار تومان هزینه دارد.»

احمدی با تأکید بر اینکه صنعت داروسازی خواهان قیمت‌گذاری واقعی بر اساس بهای تمام‌شده و سودی منطقی است، بیمه‌ها را متهم به ناتوانی در ایفای وظایفشان کرد. به گفته او، «بیمه‌های پایه ناکارآمد هستند و همین مسئله، باعث می‌شود بار گرانی دارو مستقیماً بر دوش مردم بیفتد.»

او افزود: «تأخیر بیمه‌ها در به‌روزرسانی سامانه‌های دارویی، بسته‌های خدمتی محدود و کاهش پوشش بیمه‌ای، باعث شده مردم ۵۰ تا ۶۰ درصد هزینه‌های دارویی را از جیب پرداخت کنند.»

احمدی خواستار ورود جدی مجلس برای تحقق پوشش صد درصدی هزینه دارو توسط بیمه‌ها شد و تصریح کرد: «اگر بیمه‌ها وظایف خود را درست انجام دهند، واقعی شدن قیمت دارو هیچ فشاری به مردم وارد نمی‌کند، بلکه به نجات شرکت‌های داروسازی از بحران نیز کمک خواهد کرد.»

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ