ارزیابی بومی‌سازی محصولات وارداتی ICT در پژوهشگاه ارتباطات

اقتصاد ایران: در جلسه شورای پژوهشی پژوهشگاه ارتباطات، اعضای شورا بر لزوم تمرکز بر توسعه آزمایشگاه‌های مرجع، ارزیابی بومی‌سازی محصولات وارداتی، اصالت‌سنجی و رتبه‌بندی تخصصی تجهیزات ICT تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، دومین جلسه شورای پژوهشی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص برنامه‌های سال ۱۴۰۴ با حضور اعضای داخلی و بیرونی برگزار شد. در این جلسه، ضمن تشریح مأموریت‌های ابلاغی وزیر و معرفی طرح‌های پژوهشی، بر توسعه آزمایشگاه‌های مرجع، هوش مصنوعی، امنیت سایبری و آینده‌پژوهی تأکید شد.

در این جلسه که با حضور اعضای داخلی و بیرونی شورای پژوهشی در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، معاون پژوهشی ضمن ارائه گزارشی از اهداف سال آینده و اشاره به مأموریت‌های تعیین‌شده در حکم ریاست پژوهشگاه، برنامه‌های پیشنهادی سال ۱۴۰۴ را معرفی کرد.

کلیات این طرح‌ها پس از بررسی ابعاد فنی به تصویب رسید و اعضای شورا بر لزوم تمرکز بر توسعه آزمایشگاه‌های مرجع، ارزیابی بومی‌سازی محصولات وارداتی، اصالت‌سنجی و رتبه‌بندی تخصصی تجهیزات ICT تأکید کردند. همچنین مقرر شد مطالعات امکان‌سنجی مرتبط با این آزمایشگاه‌ها با همکاری وزارت ارتباطات و پس از بررسی‌های جامع، ارائه شود.

در ادامه، توسعه آزمایشگاه‌های مرتبط با فناوری‌های نوین ارتباطی، هوش مصنوعی، هوشمندسازی و امنیت فضای سایبری، همچنین تجهیز مرکز داده پژوهشگاه از جمله برنامه‌هایی بود که مورد تأیید اعضا قرار گرفت.

شورای پژوهشی همچنین بر انجام مطالعات رصدی و آینده‌پژوهی با بهره‌گیری از توان نیروهای داخلی در قالب پروژه‌های موظفی تأکید کرد. در پایان این جلسه نیز طرح‌ها و پروژه‌های پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط معاون پژوهشی ارائه شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ