فشار اخراج اجباری بر افغان‌های کم‌درآمد در پاکستان

اقتصاد ایران: با شدت گرفتن موج تازه اخراج اجباری پناهجویان افغان فاقد مدرک قانونی از پاکستان، گزارش‌ها حاکی از آن است که بیشترین فشار این اقدامات را افراد کم‌درآمد متحمل می‌شوند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، روزنامه پاکستانی «اکسپرس تریبون» در گزارشی تازه از تشدید روند بازداشت و اخراج پناهجویان افغان پس از پایان مهلت 31 مارس تعیین‌شده از سوی دولت فدرال خبر داده است.

به گفته مقامات محلی، پلیس ایالت سند به‌طور متوسط هر هفته حدود 300 پناهجو را از شهر کراچی بازداشت و به افغانستان بازمی‌گرداند.

براساس این گزارش، بسیاری از پناهجویان بازداشت‌شده از قشر کم‌درآمد و کارگران روزمزد هستند که در بازارهای محلی و مشاغل سطح پایین فعالیت دارند. خانواده‌های این افراد گفته‌اند که در هنگام بازداشت، حتی پولی برای تهیه غذا نداشتند. در مقابل، به گفته برخی منابع محلی، پناهجویان ثروتمند افغان یا آن‌هایی که تجارت و دارایی دارند، تا کنون کمتر هدف نیروهای امنیتی قرار گرفته‌اند.

«منیژه کاکر» وکیل مدافع حقوق پناهجویان افغان، هشدار داده است که در موارد متعددی، حتی افغان‌هایی که دارای مدارک معتبر اقامت یا شناسایی بوده‌اند، بازداشت و به‌زور از پاکستان اخراج شده‌اند؛ اقدامی که خلاف دستورالعمل دولت فدرال مبنی بر اخراج فقط دارندگان کارت شهروندی افغانستان است.

فعالان مدنی تأکید دارند که جمعیت واقعی پناهجویان افغان بسیار بیش از رقم‌های اعلام شده است و بسیاری از آن‌ها در نسل‌های دوم و سوم بدون هرگونه پیوند عملی با افغانستان در پاکستان به سر می‌برند.

اکسپرس تربیون هشدار داده است که ادامه این روند می‌تواند به بحران انسانی گسترده‌ای منجر شود؛ بحرانی که هزاران خانواده افغان را با تهدید بی‌خانمانی، جدایی از اعضای خانواده و آینده‌ای مبهم مواجه می‌سازد.

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ