برنامه‌ریزی برای مدیریت ورود اتباع خارجی آغاز شده است

اقتصاد ایران: استاندار خراسان رضوی با تأکید بر لزوم ساماندهی ورود اتباع خارجی، به‌ویژه مهاجران افغانستانی، اعلام کرد که برنامه‌ریزی برای ورود هدفمند و با ویزای مشخص اتباع به کشور آغاز شده است.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگاران از آغاز فرآیند برنامه‌ریزی برای مدیریت و ساماندهی ورود اتباع خارجی، به‌ویژه مهاجران افغان، به کشور خبر داد.

وی اظهار داشت: اتباع افغانستان باید با ویزای مشخص و هدفمند وارد کشور شوند و معلوم باشد با چه هدفی به ایران آمده‌اند. ساماندهی ورود این اتباع از جمله برنامه‌های مهم استان است.

مظفری با اشاره به اهمیت امنیت مرزهای شرقی کشور افزود: پروژه دیوارگذاری مرزی، طرحی ملی است که در دستور کار قرار دارد و هم‌زمان با آن، توسعه دو سوی مرز نیز باید مدنظر باشد. حدود 12 هزار هکتار زمین برای ساماندهی منطقه مرزی دوغارون تخصیص یافته است.

استاندار خراسان رضوی همچنین با اشاره به موقعیت راهبردی این استان گفت: با توجه به قرار گرفتن خراسان رضوی در مرز افغانستان و نزدیکی به کشورهای آسیای مرکزی، مسئله اتباع خارجی هم بُعد امنیتی دارد و هم اقتصادی. به همین دلیل، برنامه‌ریزی برای مدیریت اصولی و قانون‌مند ورود مهاجران در حال اجراست.

وی تأکید کرد: در کنار اجرای قوانین مهاجرتی، باید به جنبه‌های انسانی و نیازهای اقشار آسیب‌پذیر نیز توجه شود. این فرایند با رعایت الزامات قانونی و هماهنگی با نهادهای ذی‌ربط دنبال خواهد شد.

مظفری در بازار  فرش مشهد خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که با ساماندهی ورود اتباع خارجی، هم امنیت داخلی حفظ شود و هم از ظرفیت‌های اقتصادی و انسانی به‌شکل هدفمند استفاده گردد.

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ