تأکید چین بر مقابله کشورهای بریکس با یک‌جانبه‌گرایی

اقتصاد ایران: معاون وزیر امور خارجه چین در در دیدار با سفیران کشورهای عضو بریکس تأکید کرد که کشورهای بریکس به عنوان مهم‌ترین بستر برای همکاری قدرت‌های نوظهور و در حال توسعه، باید به طور مشترک با اقدامات یک‌جانبه‌گرایانه مقابله کنند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ما چائو شو، معاون وزیر امور خارجه چین، در پکن با سفیران کشورهای عضو و شریک بریکس، دیدار کرد. وی در این دیدار به تشریح مواضع چین درباره تعرفه‌های آمریکا پرداخت.

وی افزود که آمریکا در سراسر جهان تعرفه‌های مختلف وضع کرده، جنگ تعرفه‌ای و جنگ تجاری به راه انداخته که نمونه‌ای از یک‌جانبه‌گرایی، حمایت‌گرایی و سلطه‌گری اقتصادی است که به شدت حقوق مشروع کشورهای مختلف را نقض کرده، قوانین سازمان تجارت جهانی را زیر پا گذاشته و به شدت بر نظم اقتصادی جهانی آسیب می‌زند.

ما چائو شو با اشاره به نقش بریکس در نظم جهانی تأکید کرد: کشورهای بریکس به عنوان مهم‌ترین بستر همکاری قدرت‌های نوظهور و در حال توسعه، باید وحدت خود را تقویت کرده، دست به دست هم داده و به طور مشترک با اقدامات یک‌جانبه‌گرایانه مقابله کنند، از نظام تجارت چندجانبه دفاع کرده و از عدالت و انصاف بین‌المللی حمایت کنند.

 

معاون وزیر امور خارجه چین همچنین با تکرار مواضع مقامات پکن افزود: جنگ‌های تعرفه‌ای و تجاری برنده‌ای ندارند. چین با اتخاذ اقدامات قاطعانه مقابله می‌کند که نه تنها برای دفاع از حقوق مشروع خود، بلکه برای حفظ قوانین و نظم بین‌المللی، منافع مشترک جامعه بین‌المللی و به‌ویژه حقوق توسعه کشورهای جنوبی جهانی است.

او در آخر تصریح کرد: سلطه‌گری اقتصادی راهی به جلو ندارد و همکاری دوجانبه و متقابل تنها راه درست است. آمریکا نمی‌تواند روند تاریخی باز شدن و همکاری جهانی را متوقف کند. چین همچنان به‌طور فعال به گشایش‌های بین‌المللی خود ادامه می‌دهد و به همکاری با کشورهای بریکس و سایر کشورها در جهت توسعه بازارها و فضاهای جدید ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ