فورد به چین نمی‌رود

اقتصاد ایران: عصر خودرو- فورد موتور اعلام کرد که تحت تاثیر درگیری تجاری آمریکا و چین و تعرفه‌های حدود ۱۵۰ درصد، صادرات خودروهای شاسی بلند، وانت و خودروهای اسپرت خود به چین را متوقف کرده است.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، شرکت خودروسازی آمریکایی فورد در بیانیه‌ای گفت: با توجه به تعرفه‌های فعلی، صادرات از آمریکا به چین را متوقف کرده‌ایم.

این شرکت در هفته گذشته، ارسال محموله‌های فورد «اف 150 رپتور» (F-150 Raptors)، «موستانگ» ( Mustang) و «برانکو» (Bronco) تولید میشیگان و همچنین «لینکلن ناویگیتور» ( Lincoln Navigators) تولید کنتاکی خود را به چین متوقف کرد.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که خودروسازان آمریکایی در تلاش هستند برای مقابله با تعرفه‌های مجدد و غیرعادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که انتظار می‌رود سود خودروسازان و تامین‌کنندگان قطعات را نیز کاهش دهد، راه‌هایی بیابند.

روزنامه وال استریت ژورنال، اولین‌ بار با استناد به افراد مطلع از این موضوع، توقف صادرات خودروهای فورد به چین را گزارش داد.

انتظار می‌رود با توجه به توقف صادرات خودروهای مونتاژ شده، صادرات موتورهای تولید آمریکای فورد و انتقال به چین ادامه یابد. همچنین انتظار می‌رود «مدل لینکلن ناتیلوس» که در چین تولید می‌شود، با وجود تعرفه‌های سنگین، همچنان ارسال شود.

فورد، یکی از بهترین خودروسازان برای سازگاری با تعرفه‌هاست، زیرا حدود 80 درصد از خودروهای فروخته شده در آمریکا را در داخل کشور تولید می‌کند. با این حال، بر اساس یادداشت ارسال شده به نمایندگی‌ها که توسط رویترز مشاهده شد، انتظار می‌رود این خودروساز در صورت ادامه تعرفه‌ها، قیمت خودروهای جدید خود را افزایش دهد.

تحلیل مرکز تحقیقات خودرو که در اوایل ماه جاری منتشر شد، نشان داد که تعرفه‌های 25 درصدی ترامپ بر واردات خودرو، هزینه‌های خودروسازان در سال 2025 را تا حدود 108 میلیارد دلار افزایش ‌می‌دهد.

طبق گزارش رویترز، ترامپ در اوایل هفته گذشته، این ایده را مطرح کرد که اصلاح تعرفه‌های مربوط به خودرو را بررسی می‌کند و ممکن است برای تعرفه‌های موجود، معافیت‌هایی را در نظر بگیرد.

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ