مقابله باخشکسالی مبتنی بر داده‌های دقیق باشد؛ راهکار نمایشی نمی‌خواهیم

اقتصاد ایران: سمنان- استاندار سمنان خواستار ارائه راهکارهای واقع‌بینانه و مبتنی بر داده‌های دقیق برای مبارزه با خشکسالی در استان شد و گفت: شهرستان‌ها نباید وقت را از دست بدهند.

محمد جواد کولیوند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه کم آبی معضل مهم استان سمنان است، تاکید کرد: استانداری در زمینه مقابله با کم آبی برنامه‌های متعددی دارد که یکی از آنها تعیین وظایف مختلف برای دستگاه‌های ذی ربط در زمینه سازگاری با کم آبی است.

وی افزود: به شرکت آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب استان سمنان مأموریت داده شده که برنامه‌های مرتبط با کم آبی و راهکارهای رفع آن در هشت شهرستان استان را تدوین کنند، افزود: این دو دستگاه متولی آب موظف هستند که راهکارهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت هر شهرستان استان را بنویسند.

استاندار سمنان با بیان اینکه این برنامه‌ها باید مبتنی بر واقعیت‌ها و راهکارهای عملی و نه نمایشی باشد با بتوانیم در زمینه اقدامات عملی و مؤثر در راستای تأمین آب مورد نیاز استان گام برداریم، ابراز کرد: به فرمانداران شهرستان‌های هشت گانه استان هم اعلام شده تا برنامه‌های متعدد با سازگاری کم آبی را برای شهرستان‌های استان تدوین کنند.

کولیوند با بیان اینکه این برنامه‌های در نشست‌های تخصصی مانند شورای سازگاری با کم آبی در استان بررسی می‌شود، ابراز کرد: قصد داریم که به صورت دقیق و کارشناسی برآوردی از میزان آب و همچنین راهکارهای عملی مقابله با کم آبی در شهرستان‌های استان سمنان معرفی کنیم که مبتنی بر برنامه ریزی مدون باشند.

وی با بیان اینکه مدیریت منابع آبی یکی از مهمترین موضوعاتی است که در این برنامه‌ها می‌بایست مد نظر قرار گیرد، افزود: بازچرخانی و استفاده مجدد از آب و پدیده آب خاکستری با استفاده از ظرفیت تصفیه خانه‌ها یکی از مهمترین رویکردهای ما برای تأمین آب مورد نیاز صنعت است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ