تغییر جانمایی ناشران دانشگاهی و آموزشی در نمایشگاه کتاب

اقتصاد ایران: سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران از تغییرات در جانمایی ناشران در نمایشگاه خبر داد و گفت: امسال تلاش کردیم مطالبه سال‌های اخیر ناشران کتاب‌های الکترونیک و صوتی را محقق کنیم، بنابراین در دوره سی‌وششم، ناشران الکترونیک در میان ناشران عمومی جانمایی می‌شوند.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از ستاد خبری نمایشگاه کتاب تهران،‌ ابراهیم حیدری، قائم مقام نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: آن دسته از ناشرانی که طبق قانون مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان ناشر الکترونیک شناخته می‌‌شوند، امسال در کنار ناشران عمومی در مصلی حضور و جانمایی خواهند شد.

سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران تصریح کرد: تلاش ما بهره‌مندی این ناشران از یارانه مصوب است، اما بعید می‌دانم که این مهم برای دوره آتی محقق شود، ما همه تلاش‌مان را برای این اتفاق در نمایشگاه سال‌ آینده خواهیم کرد.

حیدری همچنین به تغییر محل استقرار ناشران آموزشی و دانشگاهی اشاره کرد و گفت: بررسی‌های میدانی ما نشان داد که طی ادوار گذشته در نمایشگاه کتاب تهران، رفت و آمد مخاطبان به بخش دانشگاهی سخت بود، بر همین اساس امسال برای نخستین بار در ادوار برپایی نمایشگاه کتاب در مصلی، جانمایی این ناشران تغییر یافته و بخش دانشگاهی به صورت متمرکز در رواق غربی حضور خواهند داشت و این تغییر با استقبال ناشران دانشگاهی و آموزشی نیز مواجه شده است.

حیدری همچنین درباره مساحت فضای مسقف این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: بسیاری از بخش‌های مصلی و نمایشگاه همچنان در حال تعمیر و بهبود وضعیت هستند و به تبع آن تغییراتی از جمله جانمایی و اسکان ناشران در بخش‌های مختلف هنوز ادامه دارد ولی به زودی نتیجه نهایی در این زمینه اعلام خواهد شد.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 17 تا 27 اردیبهشت‌ماه 1404 با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 
 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ