انعقاد ۱۷۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکتهای دانشبنیان
اقتصاد ایران: رئیس هیئتمدیره مؤسسه دانشمند بنیاد مستضعفان از انعقاد ۷ قرارداد با شرکتهای دانشبنیان به ارزش ۱۷۰ میلیارد تومان توسط بنیاد مستضعفان خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین دهقان؛ رئیس بنیاد مستضعفان، در آیین انعقاد قراردادهای تبادل فناوری و سرمایهگذاری در تولید دانشبنیان با ابراز خرسندی از امضای این قراردادها در سال «سرمایهگذاری برای تولید» اظهار کرد: باید فاز انتقالی جدی، بنیادین و انقلابی را در بنیاد مستضعفان رقم بزنیم. عزم و اراده ما برای حرکت از سیستمها و روشهای سنتی، بهویژه در حوزه تولید و صنعت، به سمت سیستمهای مدرن و هوشمند کاملاً جدی است و ما حرکتی انقلابی را در این حوزه آغاز کردهایم.
وی با بیان اینکه حرکت از فضای سنتی اداری بهسوی فعالیتهای فناورانه یک ضرورت اجتنابناپذیر برای سازمانهاست، افزود: دانشبنیانسازی یعنی نوآوری فناورانه و توسعه دانش در سیستم، و هوشمندسازی بخشهای تولیدی، خدماتی و صنعتی در بنیاد؛ امری که ما آن را بهصورت جدی و با باور عمیق دنبال میکنیم.
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در این حوزه گفت: ما در بنیاد مستضعفان با نگاهی آیندهنگرانه به مسیر توسعه کشور در سالهای پیشِرو و با توجه به تحولات جهانی، برنامهریزی و سرمایهگذاری میکنیم و البته ریسک آن را نیز میپذیریم؛ بیتردید این سرمایهگذاریها نتیجهگرا خواهد بود.
وی افزود: ما صرفاً برای فعال نگه داشتن گروهی خاص از شرکتهای دانشبنیان حمایت نمیکنیم، بلکه آنچه برای ما اهمیت دارد، تأثیرگذاری و دستیابی به نتیجه است و از این رو، از تحقق این هدف پشتیبانی میکنیم.
رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: ما باید در بنیاد مستضعفان هوشمندانه عمل کنیم، جایگاه خود را در افق آینده با دقت جانمایی کنیم و در این مسیر، برای همکاری با افراد توانمند و برنامهمحور، هیچ محدودیتی قائل نیستیم؛ هر فردی، در هر جایگاهی و به هر میزان که بتواند به ما کمک کند، همکار ما خواهد بود.
در ادامه این مراسم، محمدعلی زلفیگل؛ رئیس هیئتمدیره مؤسسه دانشمند بنیاد مستضعفان، از انعقاد 7 قرارداد با شرکتهای دانشبنیان به ارزش 170 میلیارد تومان توسط بنیاد مستضعفان خبر داد و گفت: مؤسسه دانشمند میتواند پرچمدار توسعه، تحقیق و فناوریهای رقابتپذیر و حتی رقابتناپذیر باشد.
وی افزود: از این اعتبار، 65 میلیارد تومان توسط مؤسسه دانشمند پرداخت شده و مابقی مبلغ قراردادها را هلدینگهای تابعه بنیاد مستضعفان تأمین خواهند کرد.
بر اساس این گزارش، این 7 قرارداد در حوزههای کشاورزی، دامپروری، صنایع غذایی، فناوریهای پیشرفته، حملونقل ریلی و جادهای و همچنین اِستحصال فلزات ارزشمند از پسابهای صنعتی منعقد شده است.
انتهای پیام/