پناهجویان در پاکستان محور گفتگوی مقامات طالبان و سازمان ملل

اقتصاد ایران: مقامات طالبان و سازمان ملل در پی نگرانی‌های فزاینده درباره وضعیت پناهجویان افغان در پاکستان طی نشستی به بررسی چالش‌های موجود پرداختند و بر ضرورت همکاری برای بهبود شرایط زندگی این پناهجویان تأکید کردند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سردار احمد شکیب» سرپرست سفارت افغانستان در اسلام‌آباد و «فیلیپا کندلر» رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در پاکستان درباره اوضاع کنونی پناهجویان افغان در این کشور گفتگو کردند.

شکیب در این دیدار بر لزوم حمایت‌های بین‌المللی بیشتر و همکاری با سازمان ملل برای بهبود شرایط زندگی پناهجویان افغان در پاکستان تأکید کرد.

وی همچنین درباره مشکلات پناهجویان افغان در پاکستان مانند شرایط نامناسب زندگی در کمپ‌ها، دسترسی محدود به خدمات بهداشتی و آموزشی و همچنین اعطای مجوزهای لازم برای بازگشت به کندلر توضیح داد.

رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان نیز ضمن تاکید به تعهد خود برای حمایت از پناهجویان افغان، اعلام کرد که برنامه‌های جدیدی برای کمک به بهبود وضعیت این پناهجویان در دست اجرا دارد.

مقامات افغان و سازمان ملل در این دیدار همچنین بر اهمیت همکاری با مقامات پاکستانی و دیگر شرکای بین‌المللی برای رسیدگی به این بحران تأکید کردند.

پیش‌تر «ملامحمد حسن آخند» نخست‌وزیر حکومت طالبان برخورد دولت پاکستان با مهاجرین افغان و اخراج جمعی و اجباری آنها را غیراسلامی و غیرانسانی اعلام کرده بود.

سازمان ملل نیز چندی قبل در بیانیه‌ای با ابراز نگرانی نسبت به جابه‌جایی افغان‌ها از «اسلام‌آباد» و «راولپندی» به مناطق دیگر و اخراج آن‌ها، از دولت پاکستان خواست برنامه‌های خود برای اخراج پناهجویان افغان را لغو کند و خواستار توقف فوری بازداشت، تهدید و اعمال فشار بر پناهجویان افغان از سوی پاکستان شده بود.

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ