منادی: آموزش فنی و حرفه ای اساس تولید در کشور است

اقتصاد ایران: کرج - رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: آموزش فنی و حرفه ای اساس تولید در کشور است و باید از تمامی جهات به آن توجه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا منادی گفت: مقام معظم رهبری در آغاز امسال، سال را به نام «سرمایه گذاری در تولید» نامگذاری کردند و باید از سرمایه گذاری در تولید دفاع کنیم.

وی افزود: سرمایه گذاری تنها به این معنی نیست که باید پول وارد چرخه شود ولی یک نیروی ماهر اگر نباشد هیچ اتفاقی نمی‌افتد و تربیت مربی و یک نیروی ماهر یکی از مهمترین موضوعات است.

همچنین وی بیان کرد: در بحث آموزش افتخار این را داریم که بانی اساس نامه هستیم و ۶۰ اساس نامه در این خصوص داریم و توانستیم در آمد پایدار برای این موضوع در نظر بگیریم.

منادی یکی از این موارد را رتبه بندی مربیان فنی و حرفه‌ای اعلام کرد و گفت: همانطور که معلمان آموزش و پرورش رتبه بندی می‌شوند تصمیم گرفتیم تا مربیان فنی و حرفه‌ای نیز رتبه بندی شوند و در طول سال امتیازاتی را کسب می‌کنند که در نهایت منجر به رتبه بندی آنها می‌شود، این طرح تصویب شده اما هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.

وی آموزش فنی و حرفه‌ای را اساس تولید در کشور خواند و افزود: افتخار ما این است که بهترین مربیان را داریم و مربیان ما توانستند در چند سال اخیر در سطح جهانی امتیازات خوبی را کسب کنند.

همچنین وی یادآور شد: ایران جایگاه خوبی دارد و لذا ما در بحث آموزش کلاً اعتقاد داریم آموزش باید یکپارچه باشد و این در حالی است که آموزش ما تئوری است و از چرخه تولید و فعالیت فاصله داریم و از طرفی در قانون، تولید در گرو تأمین است و در بحث آموزش، به صورت زنجیره‌ای این موضوع را نداشتیم و توانستیم زنجیره تأمین یکپارچه را ایجاد کنیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ