طالبان: انتظار اخراج ناگهانی پناهجویان از پاکستان را نداشتیم

اقتصاد ایران: معاون وزارت اقتصاد حکومت طالبان با ابراز نگرانی از روند اخراج ناگهانی پناهجویان افغان از پاکستان، اعلام کرد هیئت حاکمه افغانستان انتظار نداشت چنین اقدامی به‌صورت ناگهانی و بدون هماهنگی انجام گیرد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبداللطیف نظری» معاون وزارت اقتصاد حکومت طالبان با ابراز نگرانی از روند اخراج ناگهانی پناهجویان افغان از پاکستان اظهار داشت: هیئت حاکمه افغانستان انتظار نداشت کشورهای همسایه یک‌باره پناهجویان افغان را اخراج کنند.

نظری تصریح کرد: طالبان تلاش می‌کند برنامه جامعی را برای رسیدگی به پناهجویان افغان در دستور کار قرار دهد.

به گفته وی، کمیته‌ای به‌منظور رسیدگی به امور مهاجران تشکیل شده و تلاش‌ها بر آن است تا در زمینه‌های تأمین سرپناه، آموزش و اشتغال، تدابیر لازم اتخاذ شود.

معاون وزارت اقتصاد حکومت طالبان اذعان داشت: تلاش‌ها بر این است که در حوزه‌های مختلف از جمله تأمین سرپناه، فراهم‌سازی زمینه‌های آموزشی و ایجاد فرصت‌های شغلی برای مهاجران، تدابیر لازم اتخاذ شود. این اقدامات در راستای کاهش مشکلات مهاجران و تسهیل روند بازگشت یا اسکان مجدد آن‌ها صورت می‌گیرد.

«عبدالسلام حنفی»، معاون اداری نخست‌وزیر حکومت طالبان نیز پیش‌تر در رابطه به اخراج اجباری پناهجویان گفته بود: همسایگان ما باید از اخراج غیر اصولی و آزار و اذیت پناهجویان افغان خودداری نمایند.

پیش‌تر نیز «عبدالمطلب حقانی» سخنگوی وزارت مهاجرین حکومت طالبان ضمن تاکید بر لزوم ایجاد سازوکاری مشخص برای بازگرداندن تدریجی پناهجویان افغان از پاکستان گفته بود: اخراج اجباری به نفع پاکستان و افغانستان نیست.

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ