بهره‌مندی از تسهیلات و ابزارهای نوین تعهدی بانک برای پرداخت مطالبات قطعه‌سازان

اقتصاد ایران: عصر خودرو- با مذاکرات صورت گرفته مدیران ارشد ایکو و بانک تجارت، سقف مراودات مالی این خودروساز با بانک تجارت افزایش خواهد یافت تا در زمینه پرداخت مطالبات قطعه‌سازان اقدامات موثرتری صورت گیرد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو » به نقل از ایکوپرس- براساس مذاکرات صورت گرفته، مقرر شده است تا بانک تجارت تسهیلات بیش‌تری در قالب ابزارهای جدید تعهدی هم‌چون SCF و صنف نوپلاس در اختیار ایران‌خودرو قرار دهد تا از این طریق بخشی از مطالبات قطعه‌سازان پرداخت شود.
مدیرعامل ایران‌خودرو در نشست با مدیران ارشد بانک تجارت، بر برقراری عدالت در پرداخت مطالبات قطعه‌سازان تاکید کرد و گفت: توسعه و افزایش مراودات با بانک تجارت زمینه تامین منابع مالی در زنجیره تامین و پرداخت مطالبات قطعه‌سازان را فراهم می‌کند.
عادل پیرمحمدی گفت: استفاده از ابزارهای جدید مالی می‌تواند سبب ایجاد نظم در پرداخت‌ها، برقراری عدالت و در نهایت رضایت سازندگان شود که این امر ارتباط مستقیمی با کیفیت تولید قطعه دارد.
هادی اخلاقی، مدیرعامل بانک تجارت نیز در این نشست با اشاره به سوابق همکاری با ایران‌خودرو گفت: انضباط مالی ایران‌خودرو و ساپکو، مجموعه‌های بانکی را ترغیب به توسعه همکاری‌ها می‌کند.
به گفته مدیران ارشد بانک تجارت، این بانک در گام نخست آمادگی تامین تسهیلات با ابزارهای مالی جدید به ایران‌خودرو را به میزان 20 همت داراست.
مدیران عامل دو طرف ضمن اشاره به ابزار SCF ایساکو که در آن نمایندگی‌ها و فروشگاه‌های مجاز این شرکت با همکاری ساپکو از ابزار تعهد بانک تجارت برای خرید قطعه استفاده می‌کنند، این طرح را مترقی و موفق دانستند و خواستار گسترش آن شده و بر افزایش حجم مبادلات از طریق این ابزار مالی تاکید کردند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ