پاسگاهها و کلانتریها اولین خط دفاعی در برابر جرم هستند
اقتصاد ایران: جانشین فرمانده کل انتظامی با تاکید بر بهره مندی از تجهیزات و فناوریهای جدید در کلانتری ها و پاسگاه ها گفت: در آموزش نیروهای پلیس به ویژه در کلانتری ها و پاسگاه ها باید تحول صورت گیرد چرا که اولین خط دفاعی در برابر جرم هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار قاسم رضایی فرمانده جانشین فرمانده کل انتظامی در هفدهمین جلسه تحول کوپ اظهار داشت: اقدامات ما باید معمولاً شامل تغییرات در ساختار مدیریتی، بهبود سیستم آموزشی نیروهای پلیس، ارتقای تجهیزات و فناوری، و ایجاد تعاملات بهتر با جامعه شود.
وی افزود: تحولات در کلانتریها و پاسگاههای پلیس یکی از موضوعات مهمی است که در راستای بهبود خدمات انتظامی و امنیتی به شهروندان و مقابله با چالشهای موجود در این حوزه مورد توجه قرار گرفته است.
جانشین فرمانده کل انتظامی بابیان اینکه این تحولات شامل مجموعهای از تغییرات مدیریتی، آموزشی، تجهیزاتی و حتی اجتماعی است که هدف آنها ارتقای کارآیی، پاسخگویی بهتر به نیازهای مردم و تقویت اعتماد عمومی به مجموعه انتظامی کشور میباشد.
ساختار مدیریتی و سازمانی کلانتریها و پاسگاهها
سردار رضایی با بیان اینکه در سالهای اخیر، سازمان عظیم انتظامی تلاش کرده است تا ساختار مدیریتی و سازمانی خود را بهگونهای اصلاح کند که پاسخگوتر و کارآمدتر باشد، خاطرنشان کرد: این اصلاحات شامل بهبود شیوههای فرماندهی، بهبود فرآیندهای تصمیمگیری در سطح کلانتریها و پاسگاهها و حتی استفاده از سیستمهای مدرن مدیریتی برای نظارت و ارزیابی عملکرد نیروها است.
لزوم تحول در آموزش نیروهای پلیس
وی با بیان اینکه یکی دیگر از جوانب مهم تحول در کلانتریها و پاسگاهها، بهبود سطح آموزش نیروهای پلیس است خاطرنشان کرد: در این راستا، برنامههای آموزشی جدیدی طراحی شده که شامل مهارتهای حرفهای و فنی، همچنین آموزشهای مرتبط با اخلاق حرفهای، تعامل با شهروندان و حقوق بشر است. این تغییرات میتوانند به ارتقای سطح کارایی پلیس در برخورد با مسائل مختلف اجتماعی کمک کنند.
تاکید بر تجهیزات و فناوریهای جدید
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور افزود: با پیشرفت تکنولوژی، مجموعه انتظامی بهطور مستمر در حال بهروزرسانی تجهیزات و فناوریهای خود است. استفاده از سامانههای اطلاعاتی پیشرفته برای مدیریت پروندهها، پایش و نظارت بر وضعیت امنیتی و حتی استفاده از تجهیزات ارتباطی نوین از جمله اقداماتی است که در بسیاری از کلانتریها و پاسگاهها انجام شده است و این فناوریها میتوانند بهطور مستقیم بر بهبود سرعت واکنش به بحرانها و کاهش خطاهای انسانی تأثیر بگذارند.
نقش کلانتریها و پاسگاهها در تقویت ارتباط با جامعه
وی یکی دیگر از ابعاد مهم تحول در کلانتریها و پاسگاهها را تقویت ارتباط با جامعه و تعامل بهتر با مردم عنوان کرد و افزود: در حال حاضر پلیس باید بهطور مؤثری با شهروندان تعامل کند تا اعتماد عمومی را جلب کند. برنامههای آموزشی و فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و امنیتی که بهطور مشترک توسط پلیس و جامعه برگزار میشود، میتواند به بهبود تعاملات اجتماعی کمک کند.
لزوم انجام اقدامات قانونی و اجرایی
سردار رضایی با بیان اینکه در کنار تحولات سازمانی و آموزشی، تغییرات قانونی نیز نقش مهمی در اصلاح و بهبود عملکرد کلانتریها و پاسگاهها ایفا میکنند، خاطرنشان کرد: این تغییرات میتوانند شامل اصلاح قوانین و مقررات مربوطه، همچنین تعیین چارچوبهای مشخص برای برخورد با مسائل مختلف نظیر مبارزه با جرم، نظارت بر رفتار نیروهای پلیس و مواردی از این دست باشد.
تاکید بر مقابله با چالشهای اجتماعی و جرم
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور پاسگاهها و کلانتریها را بهعنوان اولین خط دفاعی در برابر جرم عنوان و افزود: تحولات در این حوزه در راستای افزایش تواناییهای مقابله با انواع مختلف جرم، از جمله سرقتها، جرائم سایبری، قاچاق مواد مخدر، و حتی مقابله با جرائم خاص مانند تروریسم و ناآرامیها بوده است.
این مقام ارشد انتظامی بر لزوم توجه و اجرای به مصوبات جلسه تاکید و افزود: اجرای این مصوبات از اهمیت ویژهای برخوردار است. این مصوبات به عنوان دستورالعملها و راهنماهایی برای فعالیتها و تصمیمگیریهای سازمان عمل میکنند. اجرای دقیق این مصوبات میتواند به بهبود کارایی، هماهنگی و هماهنگی در سازمان کمک کند. همچنین، پایبندی به مصوبات سازمانی اعتماد کارکنان و ذینفعان را افزایش میدهد و زمینهساز ایجاد یک فرهنگ سازمانی منسجم و مؤثر میشود.
سردار رضایی با تاکید بر ارتقاء سخت افزاری و نرم افزاری کلانتری ها و پاسگاه ها خاطرنشان کرد: این دو لازم و ملزوم یکدیگرند و باید همواره مد نظر قرار گیرند.
وی در ادامه با بیان این که کمیته های تخصصی تشکیل شده در راستای تحول کلانتری ها و پاسگاه ها باید فعال و متناسب با نیازها و اجرای دستورالعمل ها پیش روند، گفت: در این کمیته ها وظایف به روشنی مشخص شده که باید بتوان با استفاده از ظرفیت های درون و برون سازمانی اهداف را محقق کرد.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور کلانتری ها و پاسگاه های انتظامی را الگوی سازمان انتظامی عنوان کرد و افزود: باید بهداشت، انضباط، امکانات سخت افزاری و نرم افزاری در این بخش ها تقویت و فرماندهان بر این موارد نظارت مستمر داشته باشند.
سردار رضایی روح حاکم بر امنیت محله محور را کلانتری ها و پاسگاه های انتظامی عنوان کرد و افزود: روسا و کارکنان کلانتری ها و پاسگاه های همواره باید ارتباط نزدیکی با امامان جماعت و افراد صاحب نفوذ در محله ها داشته باشند.
انتهای پیام/