نقش قاچاق گازوئیل بر ناترازی انرژی

اقتصاد ایران: معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا گفت: روزانه شاهد حجم بالایی از قاچاق گازوئیل هستیم که بخشی از ناترازی انرژی به همین امر باز می‌گردد که بر شرکت‌های تولیدکننده تأثیرگذار خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل علیدادی معاون حقوقی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره تأثیرات مبارزه با قاچاق در تحقق شعار سال اظهار کرد: قاچاق کالا سمی برای تولید داخل است و ازاین‌جهت وقتی بحث تولید و حمایت از آن مطرح باشد، پدیده شوم قاچاق یکی از موانع اصلی سرمایه‌گذاری خواهد بود.

علیدادی تصریح کرد: با ورود قاچاق به کشور، هیچ‌گونه عوارض گمرکی پرداخت نمی‌شود و توان رقابتی را از تولیدکننده می‌گیرد.

وی با بیان اینکه بسیاری از کالاهای قاچاق از سلامت و استاندارد لازم برخوردار نیستند، اظهار کرد: سیاست‌های تعرفه‌ای برای حمایت از تولید دریافت نمی‌شود و طبیعتاً قاچاقچیان سیاست‌ها را دور زده و تولید را از بین می‌برند.

علیدادی در مصاحبه با رادیو گفتگو ادامه داد: روزانه شاهد حجم بالایی از قاچاق گازوئیل هستیم که بخشی از ناترازی انرژی به همین امر باز می‌گردد که بر شرکت‌های تولیدکننده تأثیرگذار خواهد بود.

معاون حقوقی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز یادآور شد: بسیاری از شرکت‌های تولیدی با مشکل برق رو به رو هستند و لذا مبارزه با قاچاق همت همه دستگاه‌ها را می‌طلبد.

وی افزود: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز فراحاکمیتی است و هرچه دستگاه‌های عضو نقش خود را بهتر ایفا کنند روند اقدامات بهتر خواهد شد.

به گفته علیدادی، اگر نقش‌ها به‌درستی ایفا شود، جلوی قاچاق ورودی و خروجی گرفته می‌شود و در راستای سرمایه‌گذاری برای تولید موفق خواهیم بود.

وی اضافه کرد: مهم‌ترین برنامه ستاد ایجاد شفافیت در نظام تولید، توزیع و مصرف است و این مهم باید با همکاری بخش خصوصی شاهد انضباط باشد و در نهایت جلوی قاچاق کالا گرفته شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ