۴ راهکار بخش خصوصی برای رفع ناترازی انرژی

اقتصاد ایران: رئیس اتاق ایران گفت: فرهنگ‌سازی در بخش مصرف، قیمت‌گذاری مناسب، فراهم کردن فرصت سرمایه‌گذاری و اصلاح الگوی یارانه‌ها از جمله راه‌حل‌های رفع ناترازی انرژی است.

به گزارش خبرنگار مهر، صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در نشست کمیسیون ویژه «حمایت تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی» گفت: توسعه اقتصادی کشور، مهم‌ترین دغدغه فعالان بخش خصوصی است؛ در این زمینه، بخش خصوصی می‌تواند با همراهی مجلس و دولت در مسیر توسعه اقتصادی گام بردارد.

حسن‌زاده با اشاره به مذاکره ایران و آمریکا، افزود: ایران ظرفیت بالایی در حوزه صنعت، تولید و زیرساخت‌های عمرانی و سایر حوزه‌های اقتصادی دارد و با توسعه روابط بین‌المللی می‌توان فرصت جذب سرمایه را افزایش داد تا جایگاه اقتصاد کشور بهبود یابد. با توسعه روابط بین‌الملل مسیر رشد اقتصاد کشور هموارتر شده و امکان جذب سرمایه خارجی، دسترسی به بازارهای متنوع بین‌المللی و تکنولوژی‌های روز بیشتر خواهد شد. امیدوارم همه در مسیر ارتقای جایگاه ایران تلاش کنند.

رئیس اتاق ایران ادامه داد: سرمایه اجتماعی در سال‌های اخیر کاهش یافته از این رو باید برای تأمین منافع ملی همه با هم و در کنار هم تلاش کنیم. بخش خصوصی با وجود تمام مشکلات برای حفظ منافع ملی و رشد اقتصادی ملی تلاش می‌کند.

وی همچنین با بیان اینکه مشکل ناترازی برق به سرعت قابل‌حل نیست و این مشکل راه‌حل کوتاه‌مدتی ندارد، تصریح کرد: یکی از راه‌حل‌های رفع ناترازی انرژی فرهنگ‌سازی در بخش مصرف، قیمت‌گذاری مناسب، فراهم کردن فرصت سرمایه‌گذاری و اصلاح الگوی یارانه‌هاست.

بندهایی به قانون تأمین مالی اضافه می‌شود

جعفر قادری، رئیس کمیسیون ویژه «حمایت از تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی»، با اشاره به دیده شدن روش‌های تأمین مالی از طریق بازار پول، سرمایه خارجی و مولدسازی در قانون تأمین مالی، گفت: نیاز است تأمین مالی از طریق تعاونی‌ها و وقف هم به این قانون افزوده شود.

وی با اشاره به شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» به عنوان شعار سال، اظهار کرد: به دنبال این هستیم در راستای تحقق شعار سال، بندهایی را به قانون تأمین مالی اضافه کنیم و در این راستا اصرار داریم از نظرات فعالان اقتصادی و اتاق ایران استفاده کنیم.

قادری تاکید کرد: هدف ما حذف مغایرت‌ها و برطرف کردن خلأهای قانونی سرمایه‌گذاری برای تولید است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ