تولید انرژی خورشیدی در جامعه عشایر خوب پیش نمی‌رود

اقتصاد ایران: سرپرست سازمان امور عشایر کشور درباره واگذاری سالانه ۲۰ هزار پنل خورشیدی به جامعه عشایری، گفت: در حال حاضر این واگذاری زیر ۲۰ درصد است.

به گزارش خبرنگار مهر، کشور با ناترازی انرژی مواجه است و در این راستا نصب پنل‌های خورشیدی و تولید انرژی پاک در دستور کار دولت‌ها در چند سال اخیر بوده است.

یکی از بخش‌هایی که قرار است در تأمین انرژی سبز از خورشید کمک کننده باشند جامعه عشایری کشور است.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار بود سالانه ۲۰ هزار پنل خورشیدی در اختیار عشایر قرار بگیرد تا ضمن تأمین برق مورد نیاز خود، باقی را در اختیار دولت قرار دهند.

ابتدا قرار بود این کار با اولویت عشایر فاقد برق در دو قطب ییلاق و قشلاق انجام شود، اما در حال حاضر، تمامی عشایر با مراجعه به سازمان عشایری استان خود و پس از ثبت نام و واریز ۱۰ درصد از وجه در نظر گرفته شده (۱۰ درصد آن را عشایر و ۹۰ درصد را دولت یا وزارت نیرو پرداخت می‌کند)، می‌توانند صفحه خورشیدی دریافت کنند.

همچنین بر اساس تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۳ برای برق‌رسانی به عشایر از محل سامانه‌های قابل حمل خورشیدی و انرژی‌های تجدیدپذیر ظرفیت‌های خوبی در نظر گرفته شده است.

جهانبخش میرزاوند، سرپرست سازمان امور عشایر ایران درباره روند واگذاری پنل‌های خورشیدی به جامعه عشایر به خبرنگار مهر گفت: بیش از ۲۸۰ هزار خانوار عشایری در کشور زندگی می‌کنند که از سوی مرکز آمار ایران به رسمیت شناخته‌شده هستند؛ بنابراین، اگر قرار است پنل خورشیدی به این خانوار واگذار شود باید حداقل ۳۰۰ هزار پنل خورشیدی سالانه در اختیار این خانوارها قرار گیرد.

وی افزود: در حال حاضر این واگذاری زیر ۲۰ درصد است و در مقابل آن ظرفیت ۳۰۰ هزار خانوار عشایری ساکن در کشور، ۲۰ درصد نمی‌تواند عدد بزرگی باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ