روابط مرزی ایران و افغانستان؛ راهی برای توسعه پایدار

اقتصاد ایران: سرپرست سفارت ایران در افغانستان طی نشستی بر اهمیت تقویت پیوندهای مرزی برای تحقق شعار سال جاری «سرمایه‌گذاری برای تولید» تأکید کرد و بر لزوم فراهم کردن زمینه‌های تولید و صادرات با کشورهای همسایه تأکید نمود.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، علیرضا بیکدلی سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان در نشستی با استاندار خراسان جنوبی و معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، بر اهمیت تقویت پیوندهای مرزی ایران و افغانستان برای تحقق شعار سال جاری با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» تأکید کرد.

وی بیان داشت که برای دستیابی به این هدف، باید زمینه‌های تولید و صادرات با کشورهای همسایه فراهم شود.

بیکدلی در این نشست با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای اتصال جاده ماهیرود سربیشه به ولایت فراه افغانستان و همچنین به حلقه کمربندی خراسان جنوبی، تصریح کرد: «این کریدور می‌تواند ولایت‌های جنوبی و شرقی افغانستان را به کریدور جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورهای منطقه متصل کند.»

سرپرست سفارت ایران در کابل همچنین به سفر دو روزه‌اش به ولایت فراه و هرات افغانستان اشاره کرد و گفت: «در این سفر، مسائل مربوط به تقویت پیمان‌های بین بخش خصوصی دو کشور و کمک به تولید، صادرات و تجارت مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد که امیدواریم نتایج آن به زودی مشاهده شود.»

در این سفر، استاندار خراسان جنوبی با والیان دو استان فراه و هرات نیز دیدار کرد و از زیرساخت‌های اقتصادی این مناطق بازدید به عمل آورد. همچنین، نشست‌هایی با تجار و سرمایه‌گذاران افغان برگزار شد تا راهکارهای توسعه مبادلات تجاری مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

خراسان جنوبی با چهار بازارچه مرزی و مرز مشترک 331 کیلومتری با افغانستان، یکی از مهم‌ترین نقاط تجاری برای ایران به شمار می‌رود.

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ