جهان در آستانه توافق برای مقابله با پاندمی‌های آینده

اقتصاد ایران: پس از سه سال مذاکره، کشورهای عضو سازمان جهانی بهداشت (WHO) به توافقی اصولی برای تدوین یک پیمان بین‌المللی جهت پیشگیری و مقابله با پاندمی‌ها نزدیک شده‌اند. قرار است متن نهایی این توافق‌نامه به‌زودی بررسی و تصویب شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،در پی سه سال مذاکره میان نمایندگان کشورهای عضو، سازمان جهانی بهداشت (WHO) به یک توافق اولیه در خصوص پیمانی بین‌المللی برای آمادگی بهتر در برابر پاندمی‌های آینده دست یافته است.

این توافق‌نامه قرار است روز سه‌شنبه، ۲۶ فروردین (۱۵ آوریل)، در نشستی رسمی مورد بررسی نهایی قرار گیرد. هدف این پیمان، تقویت همکاری‌های جهانی برای پیشگیری، شناسایی زودهنگام و واکنش هماهنگ به بحران‌های بهداشتی در سطح بین‌المللی است.

نخستین بار ایده تدوین چنین توافق‌نامه‌ای در دسامبر سال ۲۰۲۱، حدود یک‌سال و نیم پس از آغاز بحران جهانی کرونا، مطرح شد. پاندمی کووید-۱۹ با نشان‌دادن ضعف‌ها و ناهماهنگی‌های بین‌المللی، لزوم یک چارچوب مشترک و الزام‌آور برای مقابله با بحران‌های مشابه را برجسته کرد.

به گفته معاون رئیس تیم مذاکره‌کننده سازمان جهانی بهداشت، این پیمان تلاش می‌کند تا با تعیین اصول شفاف برای تبادل داده‌ها، توزیع عادلانه تجهیزات و واکسن‌ها، و پاسخ سریع به تهدیدات نوظهور، از تکرار تجربیات تلخ گذشته جلوگیری کند.

با این حال، برای اجرایی شدن، این توافق‌نامه باید به تأیید نهایی دولت‌های ۱۹۴ کشور عضو WHO برسد؛ فرایندی که می‌تواند با چالش‌هایی همراه باشد، به‌ویژه از سوی کشورهایی که نسبت به تعهدات فراملی در حوزه سلامت محتاط هستند.

به گزارش دویچه‌وله، این سند بین‌المللی قرار است به‌عنوان یک ابزار کلیدی در مدیریت بهداشت جهانی در آینده عمل کند و از طریق ایجاد هماهنگی و همبستگی میان دولت‌ها، ظرفیت نظام‌های سلامت را در برابر تهدیدات نوپدید افزایش دهد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ