انتقاد عضو شورای شهر از تأخیر در ابلاغ طرح موضعی «درکه»
اقتصاد ایران: عضو شورای شهر تهران از تأخیر در ابلاغ طرح موضعی محله اوین درکه در منطقه یک شهر تهران انتقاد کرد و گفت: شهرداری این طرح را همچون سایر طرح های موضعی سریع تر ابلاغ کند تا در این دوره اجرایی شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ناصر امانی در سیصد و شانزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به مشکلات محله اوین درکه در منطقه یک شهر تهران اشاره کرد و گفت: بنده مشکلات این محله را در سال 1402 در شورای شهر اعلام کردم و برخی دیگر اعضا نیز از این محله بازدید کردند و مشکلات آن را پیگیری می کنند.
وی افزود: محله درکه مقصد تفریحی و گردشگری است اما در آن مشکلات زیرساختی وجود دارد که یکی از مهمترین آنها، شبکه معابر است که باعث شده مشکلات ترافیکی به ویژه در روزهای پایانی هفته و ایام تعطیل ایجاد کند.
امانی با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلات این محله، کسری پارکینگ است، افزود: حل این مشکلات از طریق اصلاح و بازنگری طرح تفصیلی امکانپذیر است که خوشبختانه شهرداری تهران در چهار سال گذشته درباره برخی محلاتی که با بن بست توسعه ای مواجه شده بودند، طرح های تفصیلی را بازنگری کرد که آخرین طرح مربوط به اسلام آباد بود.
وی خاطرنشان کرد: طرح موضعی محله درکه نیز از آن طرح هایی است که شهرداری تهران بعد از جلسات مفصل کارشناسی، مشورت با نخبگان و تهیه پیوست ترافیکی، آن را در کمیسیون ماده پنج به تصویب رسانده اما از نیمه دوم سال قبل که به کمیسیون رفته، ابلاغ آن با تأخیر مواجه شده است و علیرغم پیگیری های بنده و رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی تاکنون ابلاغ صورت نگرفته است.
عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: گویا دو نفر از معاونین وزرا هنگام امضای مصوبه یادداشتی زیر امضای خود نوشته اند مبنی بر اینکه این طرح باید شورای عالی شهرسازی ارجاع داده شود این در حالی است که معمولا مرجع تصویب طرح های موضعی، کمیسیون ماده 5 است.
وی تصریح کرد: خواهش بنده این است که شهرداری این طرح را همچون سایر طرح های موضعی سریع تر ابلاغ کند تا در این دوره اجرایی شود.
وی در ادامه گفت: ملکی در انتهای خیابان درکه قرار دارد که اگر تملک و تخریب شود، میتواند گره ترافیکی ورودی میدان درکه را باز کند. شهرداری تهران این موضوع را پیگیری کرد و با مالک توافقاتی انجام داد اما همچنان در پیچ و خم سازمان املاک و معانت مالی شهرداری تهران بدون نتیجه مانده است.
امانی تصریح کرد: این در حالی است که در متمم بودجه سال 1402 و در بودجه سال 1403 حدود 2 هزار میلیارد تومان برای تملک چنین املاکی بودجه مصوب کرده ایم تا با تملک آنها گره های ترافیکی رفع شود اما برای این ملک که رقم ناچیزی دارد، به نتیجه نرسیده است.
انتهای پیام/