اولین دور انتقال پناهجویان اخراجی از ایتالیا به آلبانی

اقتصاد ایران: ایتالیا با وجود رای منفی دادگاهی در این کشور برای انتقال پناهجویان به آلبانی، برای اولین بار گروهی از پناهجویان رد شده را به اردوگاهی در این کشور منتقل کرده است.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه اشپیگل، برای اولین بار یک کشور عضو اتحادیه اروپا (ایتالیا) پناهجویان را به کشوری منتقل کرد که نه عضو این اتحادیه است و نه کشور ترانزیتی برای پناهجویان محسوب می شود.

ایتالیا برای اولین بار حدود 40 پناهجوی رد شده را به اردوگاهی در آلبانی منتقل کرده است. یک کشتی نیروی دریایی ایتالیا با 40 سرنشین بعد از ظهر روز گذشته مامور این کار شد. این افراد اکنون تا زمان اخراج در اردوگاهی در آلبانی باقی خواهند ماند.

این مهاجران در اتوبوس ها و مینی ون ها تحت تدابیر شدید امنیتی به اردوگاه ایتالیایی آلبانی اسکورت شدند و سپس به اردوگاه دوم در جادر که توسط مقامات ایتالیایی نیز اداره می شود، منتقل شدند.

دولت پوپولیست دست راستی جورجیا ملونی، ملیت یا جزئیات بیشتر این پناهجویان را فاش نکرده است.

قرار بود در دو اردوگاه شنگین و جادر، مقامات ایتالیایی تصمیمات سریعی در مورد درخواست پناهندگی مهاجران مدیترانه ای بگیرند، حتی قبل از اینکه آنها بتوانند پا به خاک ایتالیا بگذارند. با این حال، از زمان شروع روند این پروژه در پاییز به دلیل چندین شکست در دادگاه، این کار عملی نشد و این دو اردوگاه گران قیمت پناهجویان در آلبانی برای ماه‌ها خالی بود. اکنون مجددا پناهجویانی که درخواست آنها در ایتالیا رد شده است در آنجا اسکان داده می شوند.

مدل آلبانی برای مقابله با هجوم مهاجران پروژه پرستیژی ائتلاف سه حزبی راست در ایتالیا است. پس از شکست این پروژه در دادگاه، دولت ملونی در ماه گذشته فرمانی را تصویب کرد که به پناهجویانی که قبلاً به ایتالیا سفر کرده‌اند اجازه می‌دهد در آنجا اسکان داده شوند. به طور معمول، چنین مهاجرانی تا زمان اخراج در مراکز بازگشت در ایتالیا نگهداری می شدند نه در خارج از کشور.

دادگاه دادگستری اروپا در حال حاضر در حال بررسی این مسئله است که آیا چنین رفتاری با مهاجران با قوانین اروپا سازگار است یا خیر. در این بررسی این سوال مطرح می شود که کدام کشورها کشورهای مبدأ امنی هستند که مهاجران می توانند به آنجا اخراج شود.

تشدید قواعد مهاجرتی در دستور کار دولت ائتلافی آینده آلمان

دولت ائتلافی آینده آلمان متشکل از احزاب سوسیال دموکرات و متحد مسیحی که تا چندی دیگر بر سر کار می آید هم در توافق نامه ائتلافی تشدید قواعد برای مهار مهاجران را مد نظر قرار داده است.

این توافقنامه ائتلافی تصریح می کند که مقررات به اصطلاح بالکان غربی نیز باید محدود شود تا مهاجرت به آلمان کم تر شود.

این مسئله واضح بود که موضوع مهاجرت همچنان یک موضوع کلیدی در سیاست آلمان خواهد بود.

به عنوان مثال، در این توافق نامه آمده است که برنامه‌های پذیرش داوطلبانه پناهجویان پایان می‌یابد، الحاق خانواده به حالت تعلیق در می‌آید و موافقت‌نامه‌های مهاجرت به منظور کنترل مهاجرت قانونی و اطمینان از آمادگی برای بازگرداندن پناهندگان منعقد خواهد شد.

در توافقنامه ائتلافی از جمله آمده است که مهاجرت منظم به آلمان تحت مقررات به اصطلاح بالکان غربی به 25000 نفر در سال محدود خواهد شد. تا کنون حد بالایی برای این قانون 50000 مهاجر بالقوه از کشورهای فوق الذکر به جمهوری فدرال در هر سال بوده است. مقررات بالکان غربی در ابتدا برای آوردن کارگران به آلمان در نظر گرفته شده بود.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ