«تاریخ ایران از نگاهی دیگر» به جلد چهارم رسید

اقتصاد ایران: چهارمین مجلد از مجموعه «تاریخ ایران از نگاهی دیگر» نوشته محمد نیک‌بخت توسط انتشارات پرچین منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلد چهارم از مجموعه «تاریخ ایران از نگاهی دیگر» نوشته محمد نیک‌بخت توسط انتشارات پرچین روانه بازار نشر ایران شد.

در این کتاب رخدادهای مابین سال‌های ۲۵۹ تا ۱۶۰ قبل از میلاد مسیح یا همان قرن چهارم شاهنشاهی در ایران را دربر می‌گیرد و طبق روال سه مجلد پیشین ذیل هر سال رویدادها و رخدادهای مهم شرح داده شده‌اند.

در این کتاب تاریخ و جغرافیای سرزمین ایتالیا که به نام روم شناخته می‌شد، به همراه تاریخ کارتاژ یا همان لیبی کنونی و نومیدیا، نام باستانی سرزمین تونس در شمال آفریقا گشوده می‌شود و پادشاهی‌های جدید در آسیای صغیر یا همان ترکیه کنونی سر بر می‌آورند که سبب حضور دولت روم در خاورمیانه شدند.

همجنین در این کتاب ظهور فئودال‌های پارت و قیام مردان اشکانی مطرح می‌شود که در صدد هستند اراضی خود را به سمت شرق و غرب گسترش دهند. از طرفی هم تاریخ مردان غیرتمند لرستانی در خوزستان مطرح می‌شود که در برابر دو پادشاه سلوکی آنتیوخوس سوم و آنتیوخوس چهارم ایستاده و از این مناقشه پیروز خارج شدند و هر دو شاه سلوکی در داخل ایران از دنیا رفتند و تخم ترس در دل شاهان سلوکی نشاندند.

جلد چهارم یا همان قرن چهارم شاهنشاهی سال‌های تحمیل عقاید و نظرات یونانی‌ها در ایران است و مخاطب با ساخت و سازهای یونانی بسیار زیادی مواجه می‌شود.

از جمله مباحث مهمی که نویسنده در جلد چهارم به آن پرداخته، مساله پوشش زن‌هاست که به دوگانگی رسیده بود. نویسنده سعی کرده نشان دهد در همین سال حجاب زنان ایرانی به یک مساله مهم برای تقابل با فرهنگ زنان یونانی‌ تبدیل می‌شود.

جلد چهارم از مجموعه «تاریخ ایران از نگاهی دیگر» نوشته محمد نیک‌بخت با شمارگان دویست نسخه و ۶۰۸ صفحه توسط انتشارات پرچین روانه بازار نشر ایران شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ