علت کیفیت پایین‌ آب اردکان و میبد از زبان مدیرکل آب منطقه‌ای استان یزد

اقتصاد ایران: یزد - مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد درباره کیفیت آب شرب در شهرستان‌های میبد و اردکان که در روزهای اخیر خبرساز شده بود، گفت: این مشکل ناشی از ویژگی‌های ذاتی سفره‌های آب زیرزمینی منطقه است.

جواد محجوبی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره کیفیت آب شرب در شهرستان‌های میبد و اردکان اظهار کرد: کیفیت آب سفره آب زیرزمینی دشت یزد-اردکان از شیرکوه که آغاز می‌شود، به تدریج کاهش یافته و در مناطق عقدا و چاه افضل به کمترین حد خود می‌رسد.

وی با اشاره به قرارگیری شهرستان‌های میبد و اردکان در انتهای این مسیر، تصریح کرد: طبیعی است که این مناطق پایین‌ترین کیفیت منابع آب زیرزمینی را داشته باشند. به گونه‌ای که سختی آب برخی از چاه‌های این منطقه به بیش از ۱۰ هزار می‌رسد و چاه‌های شرب این مناطق در اکثر موارد از استانداردهای آب آشامیدنی برخوردار نیستند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد ادامه داد: برعکس این روند، هرچه از اردکان به سمت یزد حرکت کنیم، شاهد بهبود کیفیت منابع آب زیرزمینی هستیم که این ویژگی به ساختار سفره آب زیرزمینی، شیب منطقه و شرایط تغذیه آن مربوط می‌شود.

محجوبی با بیان اینکه آب محلی اردکان و میبد کیفیت لازم برای شرب را ندارد، افزود: این آب عمدتاً فقط برای مصارف بهداشتی مناسب است و باید با منابع باکیفیت ترکیب شود تا قابل شرب شود.

وی در تشریح چالش‌های موجود توضیح داد: از آنجا که نیمی از آب مورد نیاز از خط انتقال زاینده‌رود و نیمی دیگر از منابع محلی تأمین می‌شود، اختلاط این دو منبع با کیفیت متفاوت، موجب کاهش کیفیت نهایی آب شرب می‌گردد. حتی پس از اختلاط، کیفیت آب اردکان و میبد به پای شهرهایی مانند اشکذر و یزد که منابع آب زیرزمینی باکیفیت‌تری دارند، نمی‌رسد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ