تقویت آموزش راهبرد کلیدی مقابله با تغییرات اجتماعی است
اقتصاد ایران: ساری-سرپرست معاونت سیاسی استانداری مازندران، تقویت آموزش، را راهبرد کلیدی مقابله با تغییرات اجتماعی بیان کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، سید امیر حسینی جو شامگاه چهارشنبه در نخستین رویداد استانی طرح " خاتم" که در اداره کل بهزیستی مازندران برگزار شد با اشاره به ضرورت بازتعریف نقش آموزش در مواجهه با تحولات جهانی قرن ۲۱، گفت: نام بهزیستی با هدف بهبود کیفیت زندگی انتخاب شده، اما امروز با دگرگونیهای گسترده در نهاد خانواده، ارتباطات و مسائل اجتماعی، نیازمند تقویت آموزش برای پاسخگویی به این موضوعات هستیم.
وی مازندران را استانی با ظرفیتهای منحصر به فرد خواند و افزود: برخورداری از مواهب طبیعی، صنایع دستی و امکانات ویژه تنها بخشی از مزیتهای این استان است. آنچه مازندران را متمایز میکند، نیروی انسانی توانمند، تحصیل کرده و دارای رشتههای متنوع دانشگاهی است که در تمام نقاط استان ظرفیت آفرینی میکنند.
سرپرست معاونت سیاسی استانداری مازندران با اشاره به نقش کلیدی بانوان و دختران در جامعه، آموزش آنان را اولویتی اساسی برای تقویت نهاد خانواده و توسعه استان عنوان کرد و گفت: ۵۰ درصد جمعیت استان و کشور را زنان تشکیل میدهند که توانایی اثرگذار و چشمگیری در پیشرفت همهجانبه دارند.
وی با تاکید بر ارتباط مستقیم بین آموزش زنان و پویایی خانوادهها افزود: هرچه سطح آگاهی و مشارکت بانوان افزایش یابد، خانوادهها بعنوان هسته اصلی جامعه، نقش پررنگتری در آبادانی و بهبود کیفیت زندگی ایفا خواهند کرد.
سرپرست معاونت سیاسی استانداری مازندران در پایان خاطرنشان کرد: توسعه پایدار استان در گرو توانمندسازی زنان و تقویت بنیان خانواده هاست. هرچه استان آبادتر و خانوادهها پویاتر باشند، شاهد شرایط مطلوبتری برای زندگی تمام اقشار خواهیم بود و همه دستگاهها باید برای رسیدن به اهداف کوتاه، میان و بلند مدت همکاری کنند.