ترابرد مرسولات پستی در سراسر کشور با یک سامانه دانش‌بنیان

اقتصاد ایران: coreposting به اپراتورهای پست خصوصی اجازه می‌دهد تا ضمن ترابرد مرسولات در سطوح استانی، شهرستانی و روستایی، خدمات ترکیبی و سفارشی‌سازی شده را به مشتریان عرضه کنند.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در دنیای امروز، صنعت پست به سرعت در حال تحول است و سامانه‌های هوشمند نقش محوری در این دگرگونی ایفا می‌کنند. سامانه عملیاتی coreposting، بستر فناوری اطلاعات پیشرفته‌ای است که امکان مدیریت یکپارچه و هماهنگ خدمات نوین و عملیات پستی را فراهم می‌سازد.

این پروژه که با همکاری نزدیک یک شرکت دانش‌بنیان و بر اساس الگوی خرید خدمت طراحی و پیاده‌سازی شده، قابلیت استقرار در باجه‌های دریافت و تحویل را داراست و خدمات مهمی همچون ثبت نام اینترنتی، دریافت خدمات الکترونیکی پست و سازمان‌های مرتبط، ثبت مرسولات تجارت الکترونیک (COD)، کرایه در مقصد، ثبت خدمات جدید لاکر و خدمات مبتنی بر ترابرد با سایر اپراتورهای پستی را ارائه می‌دهد.

coreposting به اپراتورهای پست خصوصی اجازه می‌دهد تا ضمن ترابرد مرسولات در سطوح استانی، شهرستانی و روستایی، خدمات ترکیبی و سفارشی‌سازی شده را به مشتریان عرضه کنند. این رویکرد نه تنها انعطاف‌پذیری عملیات، بلکه تنوع خدمات پستی را نیز به شکل چشمگیری ارتقا می‌بخشد.

از سوی دیگر، این سامانه با مدیریت فرآیندهای مالی مرتبط با پرداخت‌های انجام‌شده در حین توزیع مرسولات (مانند خدمات پرداخت در محل COD و کرایه در مقصد)، امکان تسهیم و محاسبه دقیق درآمدهای عملیاتی میان واحدهای اجرایی مرتبط را فراهم می‌کند.

پروژه coreposting با تأمین سیستم‌های اطلاعاتی مورد نیاز برای ارائه خدمات پستی نوین، همسو با الزامات روز بازار و انتظارات مشتریان، صنعت پست کشور را به سمتی هوشمند، یکپارچه و کارآمد سوق می‌دهد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ