حل مسائل راهبردی کشاورزی با جذب مروج پژوهشگر پسادکتری

اقتصاد ایران: با حمایت بنیاد ملی علم ایران، سومین فراخوان جذب مروج پژوهشگر پسادکتری کشاورزی و منابع طبیعی اعلام شد تا زمینه برای حل مسائل راهبردی و استفاده از ظرفیت‌های علمی برای توسعه این بخش، فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، یکی از اولویت‌های راهبردی کشور، حوزه کشاورزی و منابع طبیعی است و بر همین اساس، پژوهش‌های کاربردی و ناظر به حل مسائل واقعی و اولویت‌دار این حوزه می‌تواند زمینه‌ساز تحقق امنیت غذا، توسعه فناوری و ارتقای بهره‌وری در این بخش باشد.

در این راستا، برای جلب مشارکت مؤثر دانش‌آموختگان دوره دکتری تخصصی در ترویج دانش و فناوری، حمایت از فعالیت‌های تحقیقاتی مرتبط با نیازها و اولویت‌های کشور و همچنین کمک به حل مسائل واقعی و اولویت‌دار بخش کشاورزی سومین فراخوان جذب مروج–پژوهشگر پسادکتری منتشر می‌شود. این فراخوان به‌صورت سه‌جانبه از سوی بنیاد علم، تات و عتف مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

سقف حمایت در این فراخوان مطابق تعرفه حمایت از طرح‌های پسادکتری در سال ۱۴۰۴ است؛ مبلغ ۲۸۸ میلیون تومان به عنوان کمک به پژوهشگر و ۳۰ میلیون تومان به عنوان کمک به استاد مسئول طرح، پرداخت خواهد شد. همچنین تا سقف ۱۲۰ میلیون تومان به عنوان گرنت اجرای طرح به استاد میزبان تعلق می‌گیرد.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیش‌تر از اولویت‌ها، نحوه ثبت‌نام و تسهیلات پیش‌بینی شده برای مشارکت در این طرح، می‌توانند به لینک فراخوان در سامانه بنیاد ملی علم ایران مراجعه کنند.

پژوهشگران از ۱۹ فروردین تا ۱۹ خردادماه ۱۴۰۴ فرصت دارند تا برای ثبت‌نام به سامانه مدیریت پژوهش بنیاد ملی علم ایران (سامانه کایپر) مراجعه و از طریق بخش متقاضیان/ پژوهشگران اقدام کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ