خوزستان نیازمند پنجره واحد است

اقتصاد ایران: اهواز - نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: برای جلوگیری از اتلاف وقت و سرگردانی سرمایه گذار در استان باید پنجره واحد ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سیدعبدالنبی موسوی فرد عصر امروز سه شنبه در جلسه شورای اداری خوزستان که در سالن شهید هاشمی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: باید برای سرمایه گذاران در بخش‌های خرد، متوسط و کلان جاذبه ایجاد شود که اگر این امر رخ ندهد و مقرون به صرفه نباشد سرمایه گذاری صورت نخواهد گرفت.

نماینده ولی فقیه در خوزستان تاکید کرد: در خصوص سرمایه گذاری باید اعتماد سازی صورت گیرد. همچنین موانع موجود در مسیر سرمایه گذار باید رفع شود.

وی گفت: آماده سازی طرح‌های مختلف در راستای سرمایه گذاری صورت گیرد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه برای جلوگیری از اتلاف وقت و سرگردانی سرمایه گذار باید پنجره واحد ایجاد شود، تصریح کرد: زمان‌های بسیاری شعار پنجره واحد داده می‌شود اما محقق نشده است.

به گفته حجت الاسلام موسوی فرد، نباید بین دولت و مردم رقابت باشد بلکه دولت باید برای سرمایه گذاری بسترسازی کند.

وی با تاکید بر توجه ویژه به طرح ۵۵۰ هزار هکتاری حضرت آقا، افزود: توزیع آب به روش نوین و اجتناب از روش سنتی، لازمه انجام این طرح است.

نماینده ولی فقیه در خوزستان انتقاد کرد: متأسفانه نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها ضعیف است و دستگاه‌های نظارتی باید نظارت دقیق و مداوم بر عملکرد دستگاه‌ها داشته باشند.

حجت الاسلام موسوی فرد به موضوع آب در خوزستان اشاره و عنوان کرد: آمایش دقیقی در خصوص کل شهرهای و روستاهای استان صورت گیرد که هرکدام چند ساعت در شبانه روز از نعمت آب برخوردار هستند چرا که برخی روستاها یک تا پنج ساعت از آب بهره مند هستند لذا برای رفع مشکلات در این زمینه برنامه ریزی صورت گیرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ