اصفهان قطب سرمایه‌گذاری صنعتی با تمرکز بر توسعه پایدار و نوآوری

اقتصاد ایران: اصفهان -استاندار اصفهان بر لزوم استفاده بهینه از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه صنایع کربن‌صفر و هایتک تأکید کرد و از برنامه‌های ویژه دولت برای تسهیل فرآیندهای تولید در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جمالی‌نژاد در این جلسه که ظهر سه‌شنبه برگزار شد، به بررسی چالش‌های موجود در حوزه تولید و ضرورت استفاده بهینه از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت.

وی همچنین به مدیریت ناترازی‌های انرژی و توسعه صادرات در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی، خودرویی، ماشین‌آلات و تجهیزات پزشکی اشاره کرد.

استاندار اصفهان با تأکید بر لزوم کاهش موانع سرمایه‌گذاری، به بررسی راهکارهای جذب سرمایه‌گذاران و کاهش چالش‌های موجود در این حوزه، به ویژه در زمینه سرمایه‌گذاری خارجی، پرداخت.

وی با اشاره به وجود بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی در استان، اصفهان را به عنوان یکی از قطب‌های اصلی سرمایه‌گذاری صنعتی در کشور معرفی کرد.

جمالی‌نژاد همچنین سه حوزه گردشگری، انرژی‌های نوین و هوش مصنوعی را به عنوان محورهای توسعه استان اصفهان برشمرد و گفت: توسعه زنجیره ارزش در این سه حوزه می‌تواند به بهبود فرآیندها در استان کمک کند.

وی افزود که از ظرفیت نهاد ریاست‌جمهوری و مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور برای تسهیل‌گری در امر تولید در استان استفاده خواهد شد.

وی در ادامه تأکید کرد که توسعه صنعت در اصفهان تنها از طریق صنایع کربن‌صفر، آب‌صفر و هایتک امکان‌پذیر است و دولت در این زمینه کمک‌های ویژه‌ای به استان خواهد کرد.

در این نشست، کوروش خسروی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، نیز به تشریح طرح سرمایه‌گذاری و بهبود شرایط کسب‌وکار در شهرستان‌های هرند، ورزنه و جرقویه پرداخت و بسته پیشنهادی مدیریت استان در خصوص بهبود فضای کسب‌وکار در شرق استان را به مشاور رئیس‌جمهور ارائه کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ