صالحیامیری به امارات سفر کرد
اقتصاد ایران: وزیر میراث فرهنگی در ادامه مسیر راهبردی تقویت مناسبات فرهنگی و تعاملات بینالمللی، با استقبال رسمی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی، وارد امارات متحده عربی شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، سیدرضا صالحیامیری، در ادامه مسیر راهبردی تقویت مناسبات فرهنگی و تعاملات بینالمللی، با استقبال رسمی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی، وارد امارات متحده عربی شد.
این سفر در پاسخ به دعوت رسمی دبیرکل سازمان جهانی گردشگری و رئیس شورای گردشگری امارات و برای حضور در نشست سالانه سرمایهگذاری (AIM) ۲۰۲۵ در مرکز نمایشگاههای ملی ابوظبی (ADNEC) صورت میگیرد؛ رویدادی معتبر و راهبردی که با مشارکت گسترده نهادهای اقتصادی، فناورانه و حکمرانی جهانی برگزار میشود و بهمنزله نقطه تلاقی سیاستگذاریهای کلان اقتصادی، نوآوریهای فناورانه و فرصتهای سرمایهگذاری بینالمللی محسوب میشود.
این نشست با محوریت سازمان جهانی گردشگری و با هدف همافزایی سیاستهای گردشگری پایدار و شناسایی فرصتهای نوین سرمایهگذاری در این حوزه برگزار میشود؛ اجلاسی که با حضور مقامات عالیرتبه، فعالان صنعت گردشگری و نهادهای بینالمللی، بهدنبال ترسیم افقهایی نوین برای توسعه متوازن گردشگری در سطوح ملی و منطقهای است.
در حاشیه این اجلاس دیدار با جمعی از سرمایهگذاران و فعالان گردشگری ایرانی مقیم امارات، همچنین گفتوگو با مقامات و وزرای شرکتکننده در این اجلاس، از دیگر برنامههای سفر وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی جمهوری اسلامی ایران است.
حضور وزیر میراثفرهنگی در بطن چنین رویداد برجستهای، افزونبر بازتاب مؤثر ظرفیتهای تمدنی، فرهنگی و گردشگری ایران، بستری برای معرفی زیرساختهای سرمایهگذاری کشور در این حوزهها فراهم میآورد؛ آنهم در چارچوب گفتوگوهای فراملی و با رویکردی آیندهنگر.
نشست AIM با ابتکار وزارت سرمایهگذاری، وزارت اقتصاد و وزارت صنایع و فناوریهای آینده امارات و به ریاست ثانی الزیودی، وزیر تجارت امارات برگزار میشود و بر جذب سرمایهگذاری مستقیم خارجی (FDI) با محورهایی چون تحول دیجیتال، فناوریهای سبز، توسعه زیرساختها و صنایع نوظهور تمرکز دارد؛ و از منظر نخبگان سیاستگذاری، واجد نقش مؤثر در معماری آینده اقتصاد جهانی است.
سفر وزیر میراثفرهنگی به امارات، افزونبر تقویت تعاملات دوجانبه با این کشور در عرصه فرهنگی و گردشگری، گامی مهم در مسیر دیپلماسی عمومی و تمدنی ایران و بازطراحی الگوی مشارکت منطقهای و فرامنطقهای در حوزههای نرمقدرت محسوب میشود.